Vardag

12 december

Hej finisar!

Har ni sovit gott inatt? Jag har sovit så fruktansvärt dåligt. Jag sökte en del lägenheter igårkväll och jag låg etta på dessa. Kunde sen inte somna då jag inte kunde sluta tänka på boende och det faktum att jag igår KOM IN PÅ MIN UTBILDNING!! Jag sökte till Socionomprogrammet i Lund och jag kom in! Är såå lyckliiig! Det ska bli så himla skönt att plugga, flytta hemifrån och lära känna nya människor. Är så taggad! Men pågrund av dessa anledningar kunde jag inte somna i alla fall.

Idag så ska jag bege mig bort till gymmet så fort jag skrivit detta inlägg. Ska testa springa lite på löparbandet igen. Foten är nästan helt bra och jag har försökt börja springa lite för att träna upp den igen. Det är dock så tråkigt att jag inte ännu kan spela volleyboll, känns som att terminen kommer ta slut innan jag kan spela igen... Men aja viktigaste är att foten blir bra, bara så himla surt att jag alltid lyckas skada mig. Jag och volleyboll har en hatkärlek till varandra haha.

Annars så ska jag i eftermiddag, när mamma och pappa slutat jobba, åka och köpa julgran. I år har jag lagt så mycket tid och pengar på att planera julgranen in i minsta detalj, den kommer bli magiiiisk! Jag ska visa er sen ikväll när jag pyntat den. Den kommer va vit silvrig med lite champagne detaljer, silvriga rosetter och silvriga pärlgirlanger och silvrigt band. Gudomligt fin med andra ord! Älskar julgranar, såååå mysiga och roliga att designa. Är så lycklig idag som ni kan förstå ❤

Chanel håller mig sällskap nästan varje kväll. Så mysig, min lilla tjej💓

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Nalliepallie
Nalliepallie,
Hej! så söt kanin du har! Hoppas din jul blir toppen 😊
nouw.com/nalliepallie
sweetwords
sweetwords,
Men hjälp så söt den är
nouw.com/sweetwords