Om mig

15 FRÅGOR!

 1. Har du något smeknamn? Kallas för Lollee, Lollo och Lojsen.
 2. Har du något konstigt du alltid behöver göra? Ja jag måste alltid gå igenom både blommavdelningen och hemavdelningen på maxi varje gång jag är där. Så där vandrar jag förbi flera gånger i veckan fall i fall om något roligt kommit in hahah.
 3. Andra måsten? Måste ha musik när jag lagar mat eller bloggar. Sen att jag måste lägga läppbalsam innan jag ska sova, vet att det är dåligt!
 4. Några lyxvanor? Nja, lägger ju rätt mycket pengar på fransar och naglar. Dessa borde jag egentligen spara undan men men.
 5. När ingen ser, vad gör du då? Då dansar jag runt och sjunger med i alla rocklåtar jag lyssnar på särskillt Bohemian Rhapsody! Låter så sjukt dåligt däremot!
 6. Vad stör du dig på hos andra? Jag stör mig på folk som bara frågar hur det är för att själva sen kunna klaga om sitt. Detta är människor som sällan frågar hur du mår liksom. Annars så stör jag mig på folk som alltid är negativa och aldrig kan säga något positivt eller se det positiva i livet.
 7. Vad är din sämsta sida? Att jag är lättirriterad, vill verkligen inte gå runt och vara grinig och sur mot alla. Jobbar så mycket med detta och det har blivit otroligt mycket bättre!
 8. Vad är din bästa sida? Att jag nästan alltid har nära till skratt även när jag är nere, jag ler ofta och verkar allmänt glad. Det är min bästa sida att jag kan va sådär glad och sprallig även om inte allt är en dans på rosor!
 9. Vilken sida av sängen sover du på? Jag har ju då en 120 säng så HELA är min!! Men i dubbelsängar så är högersida storfavoriten.
 10. Vad gillar du för filmer? Jag älskar kärleksfilmer och komedier, avskyr actionfilmer och krigsfilmer!
 11. Gråter du ofta? Ja det gör jag mest när ångesten slår till men jag är för övrigt en känslig människa så filmer och sånt kan få mig att storböla.
 12. Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv? Att stå på egna ben och älska sig själva. Jag promotar ju mycket för att acceptera sin kropp och älska den. Däremot så har jag själv hyst förakt för min egen, men även det har blivit bättre!
 13. Vad sjunger du när du står i duschen? Jag sjunger garanterat på Boheman Rhapsody, Girls Girls Girls eller I Want You To Want Me.
 14. Vad önskar du dig mest just nu? Oj, jag personligen önskar mig väl inte nått direkt mer än ett bra år typ. Men åt alla andras vägar skulle jag önska dem ett år av glädje, bra psyke och massa kärlek till dem själva och från andra
 15. Vilken maträtt är din favorit? Har inte en favorit, älskar så många. Men en storfavorit är asiatisk mat och framför allt Thaimat!

Gillar

Kommentarer