Vardag

4 saker jag vill göra i jul

1. Baka baka baka. Har på senaste tiden börjat gilla att baka mer än bara sockerkaka som händer ibland. I år vill jag ha ordentliga  julbak då vi inte bakade alls förra året. Planerar mandelmusslor, pepparkakor och lussebullar såklart. Gud vad jag älskar lussebullar absolut godaste som finns! Planerar även att prova på att göra saffransscones, hur gått låter inte det som julfrukost?

2. Umgås med familjen. Känns varje år som man inte hinner med att träffa alla, jag vill framför allt träffa mina fyra systerbarn mer och ta en tripp till mormor och morfar. Känns som man ses för sällan egentligen vilket gör ont. Så mer träffar med familjen och så vill jag göra. Tror jag känner såhär starkt för familjen nu i och med att detta är sista julen som jag bor i samma by som min släkt..

3. Pyssla. Jag har aldrig varit mycket för pyssel men i och med att jag bara går hemma hela dagarna så är det så kul att ha något kreativt att göra. Idag ska jag exempelvis hem till farmor igen och hjälpa henne pynta. Jag ska få fria händer, hur kul?😍 Ska se om jag kan fota så ni får se hur det blev hemma hos farmor och farfar, älskar deras hem!

4. Se massa julfilmer! Aldrig riktigt gillat julfilmer men samtidigt aldrig direkt tittat på dem heller. Så i år ska jag kolla på alla julfilmer som alla säger är så bra exempelvis ensam hemma. Sen så ska jag såklart se Charles Dickens A Christmas Carol för den är tradition att se på!

Fick dessa gardiner av farmor, de röda gardinerna fick åka ner igen. Vem säger att man måste ha röda gardiner i juletid? Dessa var ju finare 😍

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
se massa julfimer har jag planerat med, och pyssel också 😃 , hade också viljat baka något i alla fall till jul , se om jag hinner med det haha brukar va lite dålig att komma mig för just i bakningen, men det är ju så mysigt <3
nouw.com/jessiekaos