Åsikter

5 impopulära åsikter - HATAR Vänner

Godmorgon finisar! Det känns lite jobbigt att skriva detta inlägget för jag ogillar konflikter och det känns lite som att vissa av dessa punkter kan trigga igång diskussioner. Så med det sagt, nu har ni fått en liten triggervarning ⚠ Och tydligen har jag nu lärt mig att det heter impopulärt och inte opopuärt, va?

-Jag ogillar serien Vänner. Jag förstår inte hysterin som alla har kring denna serie. Tro mig jag har försökt. Har sett en del avsnitt för att "alla andra" gör det och för att tonårstjejer gillar den osv. Men rent utsagt, det finns ingen serie vars skådespelare jag stör mig så mycket på. Jag älskar Jennifer Aniston som skådespelare men resten klarar jag inte av. Framförallt inte han som spelar Russell, gud vad jag stör mig på honom!

-Jag har oftast inte något emot barn som skriker/gråter på tåget. Jag vet att det finns otroligt många som stör sig på detta. Det gör inte jag, oftast. Det finns dagar då jag har en riktigt dålig dag eller har huvudvärk och då kan jag störa ihjäl mig. Men annars så får jag såna sjuka moderskänslor när barn gråter. Jag vill bara lyfta upp dem och hyscha dem. Knäppt jag vet, men det gör så ont i mitt hjärta när barn gråter så det är sällan jag stör mig på barngråt faktiskt.

-Jag orkar inte med källsortering. Det är så pinsamt att säga det men jag orkar inte med det. För mig är det liksom något jag hellre skiter i att göra. Jag tror det har att göra med att jag är uppväxt i en familj som aldrig källsorterat, i en kommun där man inte direkt bryr sig om det. Källsortering är otroligt bra egentligen och jag gillar verkligen att så många börjat göra det för att ta hand om den miljö vi lever i. Så ja, jag skäms för att jag inte sopsorterar mer än brännbart/ickebrännbart. Och jag skäms för att jag tycker att det är så tråkigt att källsortera.

-Håkan Hellström är sååå överskattad. Gud detta har jag aldrig sagt högt. Jag avskyr Håkan, på riktigt alltid gjort. Jag förstår att vissa kan gilla honom för han är otroligt bra på att skriva låttexter. Men hallå? Han kan ju inte sjunga? Sen känns det som att det ett tag var en trend att lyssna på honom. Så irriterande, det ska aldrig va så att man lyssnar på en artist för att andra gör det. Musik ska vara relaterbart och skapa en känsla hos en. Det gör den ej om man tvingar sig att lyssna p vad andra lyssnar på. Alla upplever inte samma låt på samma vis.

-Fjällräven ryggsäckar. Kom igen? De är så dyra, så fula och små. Vad har ni ens i era ryggsäckar? Aldrig förstått mig på dessa och jag kommer aldrig att köpa en själv. Ni som har en, varför har ni köpt den? Vill genuint veta.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Har inget emot barn som hörs på tåg, men deras föräldrar som pratar högt och hörs ännu värre gillar jag inte.
Som vill synas o höras😔😉
nouw.com/ingajohansson
happyM
happyM,
Omg jag gillar inte heller vänner serien!! Kram ❤️
nouw.com/happym
refinej
refinej,
Jag håller med till till 100%, Vänner är helt värdelös!
nouw.com/refinej
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag håller verkligen med dig om det, den serien är värelös! Har testat att se den men den är så lam haha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannna
Johannna,
Håller med om nästan allt 💜
nouw.com/johannna