ABSOLUT BÄSTA HUDVÅRDSMÄRKET - Indy Beauty

Hej finisar!

Hur mår ni denna fredag? Jag mår rätt bra, sjukt trött dessvärre efter allt plugg! Detta inlägget är tänkt att lyfta fram och recensera märket Indy Beauty. Svaren på frågestunden tänkte jag publicera senare ikväll så håll utkik efter det!

Långt och länge har jag följt Therése Lindgren och när hon gick ut att hon skulle skapa ett veganskt smink samt skönhetsmärke. Jag har alltid varit en djurvän så för mig är det helt idiotiskt att man testar på djur och att man skapar produkter som innehåller animaliska produkter. Indy Beautys produkter är jag verkligen med nöjd med. Mud-masken ger huden ett fint glow och huden är så sinnessjukt len efteråt. Rengöringsmoussen doftar himmelskt och det känns verkligen som att huden blir riktigt ren.

Natt och dagkrämen har också samma doft och liksom de andra produkterna så är dem verkligen återfuktade. Något genomgående som jag upptäckt i serien är att den olikt andra produkter inte torkar ut huden. Jag har en rengöringsmousse från Löwengrip och efter jag använt den känns huden så sträv och plastig typ. Detta upplever jag inte alls med Indy Beautys produkter utan produkterna återfuktar superbra.

Ansiktsoljan och läppglanset är också to die for. Snyggaste läppglanset jag stött på och läpparna hålls återfuktade. Såå nöjd med detta märke! Nästa grej är att prova deras smink. Har ett läppstift i färgen Emilina och den är sååå fin. Men är sugen på att prova ögonskuggorna med!

Gillar

Kommentarer

mcsoderholtz
mcsoderholtz,
har också hennes serie, så bra 😃
nouw.com/mcsoderholtz
Marie,
Oh spännande nya produkter jag ej känner till
sweeetwordsbymirre.com
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Dem är verkligen toppen!!!
nouw.com/enlitenbitavmig