ALLT ÄR BARA SKIT

Denna dagen, denna veckan... Jag faller sönder känns det som. Allt är bara skit helt enkelt. Min mamma kastade min favoritväxt som hon förra veckan övervattnade, hon menar säkert inget illa men bittert ändå. Min syster lovade att vi skulle ses på nyår för jag sitter annars själv (mina föräldrar jobbar). Sen på jul när mamma sa till henne att hon får planera med mig så sa hon att hon inte alls sagt att det. Så taskigt, bättre att säga att man inte vill än att ljuga. Min bror svarade inte när jag frågade vad han ska göra på nyår. Förstår inte hur man inte kan bry sig om sin lillasyster.

Annars så verkar det ej som jag kommer få boende i Lund. Blir så grinig och frustrerad för vill verkligen börja plugga men att pendla mer än en timme är sjukt jobbigt och inte hållbart i längden. Aja vi får se. Blir i alla fall att fira nyår med farmor och farfar så kommer ej sitta själv men har ändå så sjuk ångest. Som ni vet får jag alltid dödsångest på nyår och så vilket är så himla jobbigt. Min mage har dessutom varit kaos och jag tror det är typ magkatarr eller så för jag har sura uppstötningar, halsbränna och det gör ont i magen. På toppen av det har jag dessutom börjat få värk i lederna vilket jag hoppas är typ växvärk och inte början till feber. Orkar inte! Ångesten är på topp, svårt att somna på nätterna och jag känner mig just nu bara ledsen och arg varje dag. Vill inte må såhär. Det känns inte som ett liv att leva liksom, att va arg och ledsen hela tiden!

Sminkade mig idag och klädde upp mig. Orkade inte med att utsidan skulle avspegla insidan. Ser glad ut men så är inte fallet, tänk bilder och ett leende på kan lura.

Gillar

Kommentarer

enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Kan tyvärr inte heller sova på nätterna och är konstant ledsen, stundels arg. Stor kram, hoppas det snart bara går uppåt för dig <3
nouw.com/enlitenbitavmig
louisefreij
louisefreij,
Kram tillbaks till dig! Det är bara att skicka om du vill prata ut med en utomstående.. ❤️
nouw.com/louisefreij
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Asså du är ju världens finaste på riktigt!!! Det samma <3
nouw.com/enlitenbitavmig
Emmamehrali
Emmamehrali,
Vännen, jag blir så ledsen att läsa detta!! Men tyvärr känner jag igen mig väldigt med hur syskonen är och det här med dödsångest. Känns det jobbigt imorgon, får du gärna skriva till mig <3 KRAM
nouw.com/emmamehrali
louisefreij
louisefreij,
Tack så hemskt mycket ❤️
nouw.com/louisefreij