Vardag

Ännu en fredag!

Hej finaste ni!

Så var det fredag igen, veckorna verkligen springer iväg. Vi har haft så fint väder i flera dagar så det känns verkligen som att sommaren är nära nu. Jag hoppas bara att det inte blir allt för varmt och torrt under denna sommaren. Men just nu vill jag bara njuta av solen varje dag, sola och pyssla i trädgården. Så himla härligt. Min dag kommer spenderas mestadels hemma, ska passa systerbarnen en stund ute på lekparken medan min syster är på massage. Gud vad man saknar dem nu när man inte kan ses så ofta. Jag vågar liksom inte träffas för att 1) inte eventuellt råka smitta dem eller 2) själv bli smittad. Känns så dumt att behöva va rädd för att bli smittad av anhöriga men man vet ju aldrig. Annars ska jag bara njuta av det fina vädret! Kanske blir att sola, har dock en sån himla klåda på halsen. Superkonstigt men är tredje dagen med klåda...

Dagen till äran kanske en fredagslista kan vara på sin plats.

Vad lyssnar du på idag?

Don't Stop Me Now - Queen. Så himla peppande och svängig!

Vad har du på dig idag?

Jag har på mig en vitblårandig klänning från H&M som jag köpte förra året.

Vad är du på för humör idag?

Jag är rätt trött men känner mig ändå taggad på helg. Är dock något stressad inför hemtentan på tisdag.


Helgens planer?

Va hemma, njuta av vädret och rida Katja lördag och söndag. Kan kanske bli ännu en löptur denna veckan, vi får se!


Vad var det roligaste som hände den här veckan?

Min födelsedag helt klart, alltid kul att fylla år även om jag inte är så glad för uppmärksamheten men är så glad för de saker jag fick.


Vad var det jobbigaste som hände den här veckan?

Har faktiskt för en gångs skull inte hänt något jobbigt denna veckan vad jag vet. Däremot har jag haft en del nackont och huvudvärk men det är ju ingen jobbig "händelse".


Veckans fundering?

Vikten av hälsan, så mycket socker, fett osv man stoppar i sig (gör jag också tror mig!). Hur kan man aktivt välja att försämra sig själv? En fundering bara.

Gillar

Kommentarer