Skönhet, Tips

BÄSTA HUDSVÅRDSSERIEN!

Hej finisar!

Solen skiner idag och jag mår sååå bra! Vad ska ni göra idag? Jag ska bort till farmor och farfar en sväng. Blir nog en promenad med farmor och sen lite fika och så. Hon skulle även rensa i källaren och då bland hennes inredningsprylar. Jag skulle få hjälpa och välja ut lite, älskar farmors inredningsstil, vi har verkligen samma! Så jag är taggad, kan visa er sen vad jag hittat!

Annars vill jag med detta inlägg lyfta fram det bästa hudvårdsmärket jag vet, Indy Beauty. Det är Therése Lindgrens märke och hon står ju för så mycket bra. Hela hudvårdsserien är vegansk och den passar även känslig hud. Jag tycker att det är så viktigt, att hudvårdsprodukter och sådant inte ska testas på djur och så. Det är ju hemskt och så himla oetiskt. Därför har jag mer och mer börjat gå över till veganska alternativ inom hudvård och sånt. Dåligt nog är jag inte vegan i annat fall utan jag äter kött men jag kan ej äta mejeriprodukter på grund av min mage så lite bidrar jag med till en bättre värld haha!

Dessa produkter har jag, älskar deras läppglans (har färgen emilina) och läppstift. De sitter så bra och dem är så fina! Ansiktsmasken fick jag i julklapp och har därför bara provat en gång men huden känns underbar efteråt. Boxen med rengöringsmoussen har jag inte provat ännu men kan tänka mig att den är lika bra som dem andra! Deon köpte jag med nyligen och den luktar himmelskt!

Ett tips: På Kronans apoteks hemsida finner ni dessa produkter till ett mycket billigare pris än i affär!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Är verkligen jättesugen på att testa det märket!! Hört så himla mycket bra om det 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Älskar masken! 😃
nouw.com/blubbbeauty