Tankar, Shopping

BLK PODS och ALDRIG MER Lovely of Sweden

Här kommer ännu en recension på ett köp jag gjorde nyligen. Beställde de nya Black Pods 2 från Lovely of Sweden. Jag kan säga som sådant att jag aldrig kommer beställa därifrån igen. Jag brukar i regel vara väldigt förlåtande mot företag men här försvann mitt tålamod och jag var inte så värst trevlig tillbaka. Jag tog direktbetalning för att få det gjort och fick en order bekräftelse. 

När jag beställde dem stod det att det skulle ta 5-7 dagar för dem att komma. Om de ej kommit efter sju dagar så skulle man kontakta deras kundsupport (som bara är mejl, där det står att de svarar inom 24h). Jag skickade ett mejl där jag skrev att det gått en vecka och de ej kommit och frågade om de var skickade. Inget svar. Väntade över helgen. Skickade ett till mejl där jag skrev att det hade gått cirka 10 dagar och att de fortfarande kommit och att jag ej ens fått mejl om att de skulle vara skickade. Inget svar igen. Väntade några dagar till, nu har det gått 14 dagar och inga pods. Jag tappade tålamodet och skickade att det gått två veckor, att dem ej kommit och om det är rimligt att behöva vänta så länge när man lagt så pass mycket pengar direkt. Fick svar där de skrev att de beklagade, ingen kompensation och att de skulle skickas "idag" (det gjorde dem ej utan måndagen efter helgen skickades dem enligt kolli id). Jag kommer absolut inte köpa från Lovely igen. 

Jag har hört att många bloggare och influencers gör samarbeten osv och därför trodde jag det var pålitligt att beställa podsen därifrån. Dessutom skriver dem ut att om det är längre leveranstid än normal (5-7dagar) så står det i produktinfo men det gjorde det ej på dessa. Jag blir så irriterad när företag tar emot ordrar och pengar när dem ej har saker i lager (som jag förmodar att lovely ej hade). Sen är det konstigt att man ej svarar på 2 mejl inom loppet av en vecka om man nu har 24 timmars svarstid. Blir så arg. Brukar ha förståelse osv, men när företag skiter att svara sina kunder så försvinner mitt tålamod.

Black Podsen kom idag och jag älskar dem. Så snygga, diskret design och så sköna i öronen. Jag känner inte att dem sitter i! Dock har jag ej lärt mig hantera touchfunktionen (byta låt osv) ännu men det kommer väl haha! Rätt bra ljud har dem med, man får såklart vad man betalar för och Apples Airpods som kostar cirka 2000 är säkert garanterat bättre än dessa men jag är så nöjd med dem! Jag har ett par sladdhörlurar till telefonen med usb c adapter men det blir så otympligt både i vardagen och på gymmet så dessa podsen kommer användas supermycket! Sen är jag ju beroende av att lyssna på musik i princip varje vaken timma så valuta för pengarna får jag!😁

LÄNK TILL BLACKPODS 2

Länken är absolut inte till Lovely of Sweden haha utan Dennismaglic.se, de har däremot cirka 3 veckors väntetid står det!

De kommer i en snygg box som du kan förvara dem i, när de dessutom förvaras i boxen så laddas dem! Man får även en sladd så man kan ladda boxen när den laddats ur.

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
tack ska du ha =) .. är dom bra ??
nouw.com/mitttuffaliv