Om mig

Bloggandet

Jag var elva år när jag startade min första blogg, min syster hade en blogg och jag ville därför också ha en. Mina första inlägg handlade väldigt mycket om min nyinskaffade kanin Sotis och sedan såklart om fotboll. Jag har mer eller mindre alltid bloggat sedan jag var elva. Det har hunnit bli många olika bloggar genom dessa åren allt ifrån lolleef, mittlivsomlollee, galenilivet, findingmyself och nu louisefreij. Jag har också varit runt på väldigt många bloggportaler men stannade som längst på blogg.se. Däremot har jag snart spenderat mer tid på Nouw än blogg.se.

Jag gillar att blogga även om denna bloggen just nu inte är så pass stor, det är väldigt terapeutiskt att skriva av sig. Något som huvudsakligen har gjort att jag fortsätter att blogga är att jag gillar att skriva åsiktsinlägg om diverse ämnen och att jag gillar att skriva om självförtroende. Jag vill uppnå en bra blandning mellan seriösa ämnen och debatter samt vardagliga inlägg. Jag vill inspirera och dela med mig av mina tankar och kanske först då plantera ett frö hos er att ni exempelvis duger som ni är!

Tidigare har jag alltid haft smeknamn eller bloggnamn som inte har varit så värst personliga. Detta har varit då jag har velat hålla mina läsare på en armlängds avstånd från mig. Att blogga och dela så mycket av sig själv är faktiskt läskigt, ni läser och dömer mig utifrån det jag skriver och allt jag skriver bedöms i princip. Det är som att ni bedömer mig som person. Samtidigt så har jag väl inte velat avslöja direkt vem jag är då jag väldigt ofta skriver om personliga saker. Emellertid om jag är bekväm med att exponera personliga tankar och detaljer om mitt liv så är jag väl bekväm med att exponera hela mig själv.

Så, nu har jag för första gången bytt bloggnamn till mitt egna namn vilket har varit ett steg ut ur min bekvämlighetszon. Jag tror att det är bra att vara sig själv och att våga vara öppen med att det här är jag när man skriver en personlig blogg som jag gör. Dessutom vill jag satsa mer på min blogg och komma längre med bloggen och jag känner att det då är viktigt att personifiera bloggen. Att göra den till mig och att jag till 100% vågar visa vem jag är. Jag tror också att man faller mer för en blogg om man tycker om personen bakom den. Jag tror att personen bakom bloggen är lika viktig som bloggen själv.

Jag är redo för att satsa allt på denna bloggen!😄 Är ni?

  • Postad i: Om mig

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Modigt att du vågar stå för vem du är till 100%! Jag tyckte också att det var jobbigt i början (och kan i och för sig fortfarande känna så ibland), men en personlig blogg är också det roligaste att läsa, så man får ha det i bakhuvudet; "vad hade jag själv velat läsa/se". Och de som dömer en är inga vettiga personer i alla fall 😊
nouw.com/elinm
louisefreij
louisefreij,
Tack så mycket, det var peppande att höra! 😊
nouw.com/louisefreij