Tankar, Shopping

Boohoo lackleggings recension

~Ej i samarbete med Boohoo~

Therese Lindgren gjorde ett samarbete med Boohoo där man fick 40% om man skrev in hennes kod. Om jag ej minns fel på procenten. Hon hade ett par lackleggings därifrån som många frågade efter och var intresserade av, däribland jag. Jag blev totalt nerkärade i dessa även om jag tidigare tyckt att lackleggings verkat "slampigt" och sett obekväma ut. Jag köpte hem dessa för lite mer än halva priset med hennes kod, det blev inte alls dyrt för ett par byxor.

Igår hämtade jag ut dem och vid första anblick kände jag, wow de ser mer plastiga ut än på hemsidan. De var mer eller mindre helt ihopklistrade. Tog på mig dem, vilket var lite knepigt då materialet klibbar fast liksom. Väl på tyckte jag att de var snygga, dock bildas lite veck som jag irriterar mig lite på. Ni kommer se dem på bilderna (tog bild med längre och kortare tröja). Dessa syns dock ej med en längre tröja. Däremot så syns ej dessa vecken på bilderna på deras hemsida. Tänkte först "skulle jag haft en mindre storlek?" men det hade jag nog ej fått på mig i och med att de redan var lite knepiga att få på.

Annars är dem supersnygga och jag tror de töjs lite sen så dem blir ännu lättare att få på nästa gång. Upplevde att dem var lättare att dra upp efter ett toabesök. Dock så gör dem ett klistrigt och knastrande ljud när låren slår ihop när man går. Så jag känner lite "ehhhh kommer detta ljud försvinna?" för just nu känns det så pass utmärkande att blyga jag inte hade velat gå i affären med dem!

Om någon av er har dessa leggings och haft dem ett tag, snälla kommentera om de blir bättre eller ej med tiden haha! Annars supersnygga verkligen och jag ångrar inte priset på dem, håller tummarna för att de kommer bli ännu bättre med tiden dessvärre!

Just nu har boohoo 40% på ALLT, in och kika!

LÄNK TILL LEGGINGSEN

Bilden ovanför och bilden innan visar vecken, dock så minskades vecken ytterligare när jag insåg att jag borde dra upp leggingsen lite till. Så bilderna är något missvisande men ni fattar vad jag menar att de ej är släta?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men alltså du passar verkligen i de byxorna, shit vad häftiga!! <3
nouw.com/emmaengstrom
louisefreij
louisefreij,
Åh tack så himla mycket, så roligt att höra!! <3
nouw.com/louisefreij
Bella
,
har själv varit intresserad av byxorna men undra hur stretchigt materialet är? om man ska gå ner en storlek eller om man kan ha en storlek som man brukar ha:)