Psykisk ohälsa/Ångest, Tankar

Denna konstanta oro

Något som jag har konstaterat när det kommer till mig är att jag är en orolig människa. Jag skulle nästan vilja påstå att jag är lite utav en neurotiker, dessa människor är otroligt oroliga människor som gärna fastnar i dessa oroliga tankar. Jag kan börja oroa mig för saker jag inte behöver oroa mig för. En liten sak så som att jag ska vara hos läkaren klockan tio kan oroa mig. Då får jag svårt att somna för jag är rädd att försova mig osv, sen dubbelkollar jag min kalender flera gånger. Är jag riktigt orolig så kan jag till och med ringa och fråga vårdcentralen om det var klockan tio. Förstår ni hur tröttsamt?Genom hela gymnasiet så oroade jag mig för så mycket. Jag oroade mig alltid för att jag inte skulle klara prov och så vidare. Grejen var att jag aldrig hade kuggat på ett prov, så varför oroa sig?

Denna oro kommer nästan varje dag för allt möjligt och jag blir så utmattad av detta. Vissa nätter kan jag inte sova och tankarna bara maler och maler. Jag ligger bara där och tänker på allt jag måste göra, det jag måste komma ihåg, det som kan gå fel osv. Sen tänker jag alltid att "sluta Louise, du överreagerar" men det går inte att sluta tänka. Usch hatar det här. Vet inte riktigt hur man ska sluta oroa sig för så mycket, jag hoppas mindfulness ska hjälpa och jag ska googla upp tips för det här. Det är tröttsamt och jag börjar bli frustrerad på det. Det måste få ett slut. Nu.

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
❤💕 det är precis som du själv säger Lousie. Det finns hjälp att få och då är det upp till varje individ att söka upp den hjälpen. KBT behandling är ett utav dom hjälpmedel som du finns tillgängliga för oss alla.. Sänder över massa kramar och styrkekramar 💕❤ Kramar
nouw.com/passionbagareokock