Det går uppåt!

Jag känner att mitt självförtroende och resan för att må bättre börjar ge resultat. Har länge mått väldigt dåligt och vissa dagar har det varit riktigt svårt att ens ta sig ur sängen men det börjar bli bättre nu. Jag började med ett enkelt mål och det var att tona ner på det negativa jag säger till mig själv. Detta har jag hållit på med i fyra veckor nu och jag accepterar mig själv mycket mer. Att byta ut ett "jag kan inte" till ett "jag ska göra mitt bästa" gör dig så mycket mer positivare och man trycker inte heller ner sig själv.

Jag har försökt komma i kontakt med en psykolog men det är helt otroligt att alla är uppbokade till efter jul... Får försöka ringa och tjata igen men jag som ändå läser psykolog. Känner att jag egentligen vet hur jag ska lösa allt det här, men behöver någon som påminner mig att fortsätta när vägen blir tuff.

Jag känner även att jag är på rätt ställe i livet och att jag har väldigt mycket att se fram emot. Studenten ska bli rolig, det ska bli kul att bli klar med gymnasiet, flytta hemifrån och börja på universitet. Det finns så mycket framför mig så jag vill verkligen inte längre må dåligt i mig själv som jag har gjort i somras. Det är verkligen dags att älska sig själv mer och förbättra tillvaron.

Det har inte blivit så mycket bloggande men det är för att jag skadade mitt finger för två veckor sedan och man misstänker att ledkapseln är sönder. Som tur var ingen skelettskada men ska till handterapeuten i morgon igen och då blir jag förhoppningsvis av med min klumpiga skena som gör att jag inte gärna skriver på datorn för att det dels är klumpigt men även för att mitt ringfinger gör riktigt ont när jag skriver. Så fort fingret är bättre så kommer jag blogga mer!

För att gå tillbaka till ämnet så. Att jag är så otroligt pessimistisk som person drar verkligen ner på hur jag ser på livet och det får mig att må riktigt dåligt då allt känns meningslöst. Men det känns så mycket bättre nu även om jag inte är exakt där jag vill vara ännu. Är faktiskt otroligt lycklig just nu och det känns som att jag dansar på rosor men det är lätt att må bra när man är glad. Det är bara det att jag ska kunna hålla mig ovanför ytan också när livet inte är en dans på rosor. But for now så tycker jag att det är otroligt skönt att bara för en gångs skull få lite medvind och för att få vara sådär lycklig som jag inte varit på länge. 💗


Gillar

Kommentarer