Skönhet

Det var dags för en stor förändring

Hej fina ni!

Ja, det var verkligen dags för en stor förändring efter typ 5 år med samma hårfärg. Slingade håret för nån vecka sedan och jag känner ärligt knappt igen mig själv. Jag har fortfarande inte vant mig och det känns typ som att jag har en peruk på mig haha! Men jag blev supernöjd i alla fall och jag börjar sakta vänja mig mer och mer men det är ju verkligen helt annorlunda jämfört med mitt mörka gamla hår.

Aja, hur är det med er annars då? Med mig är det superbra och skolan har blivit så mycket lugnare nu när vi har gått in i en lugnare delkurs. Så framtills slutet av januari har jag det relativt lugnt vilket ska bli superskönt! Jag har därför äntligen fått tid till att göra mer av vad jag själv vill göra och mår bra av! Något som jag mår som bäst av är att vara kreativ, så just nu tillverkar jag ljus i massor via min verksamhet Gaia Candles och gör blomsterarrangemang som jag säljer. Den 20e åker jag på julmarknad samt den 5/12 med mina alster och det ska bli så kul!

Skönt också att corona restriktionerna släppt mer och mer. För några veckor sedan va vi, familjen och jag samt killen på fotbollsmatch för första gången på snart två år. Helt galet men det var så kul att få uppleva det igen!

Vad har ni gjort sen vi hördes sist?

Gillar