Tankar

Detta är jag tacksam över

Efter gårdagens negativa inlägg eller ah. Så känns det som att jag behöver sprida positivitet. Jag behöver tänka på det jag är tacksam över för att kunna orka. Är det inte så alla håller sig vid liv liksom? Att man försöker fokusera på det bra.

- Er, ni driver och peppar varje blogginlägg. Blir så himla glad när ni kommenterar!

- Katja, bästaste Katja. Så himla tacksam för att jag får låna min kusins fina häst. Hon är så speciell, underbar och ridturen vi tog förra fredagen var magisk! Älskade häst!

- Chanel, min söta lilla kanin. Så mycket fart och roligheter har hon för sig. Och hyss men älskar henne ändå!

- Mina fyra systerbarn som ringer och smsar, frågar hur man mår osv. Så kära dessa små! Elisabeth ville så gärna fira påsk med oss men fick förklara att det går inte på grund av Corona varpå hon svarade att hon hatade Corona och ville att den skulle försvinna nu.

- Farmor och farfar, mormor och morfar. Så tacksam för att dem finns samt är friska. Och för att framför allt farfar och farmor respekterar avrådandet att gå ut (jag handlar åt dem). Mormor envisas med att handla ändå trots att vi tjatar och ber om att hon ska stanna hemma med sig.

Dålig sömn i natt, ångestfylld, puffiga trötta ögon. Livet med psykisk ohälsa helt enkelt. Känner mig så sjukt sliten idag men ska se om jag kan ta mig till gymmet ändå. Jag hoppas bara att jag inte tar ut mig.

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilket fint inlägg! Djur är ju helt fantastiska, de gör så himla mycket! <3
nouw.com/emelieanderssoon