Vardag, Tankar

Eländigt värre med mens

Så var det den veckan igen, hur kommer det sig att de bara blir värre och värre? Det känns så i alla fall som att det blir mer mensvärk och flöde för varje gång. Så idag tycker jag synd om mig själv, ligger här på soffan med en vetekudde och försöker plugga inför hemtentan i morgon. Lyckades i alla fall ta mig till gymmet och överleva både marklyft och knäböj det måste väl ändå klassificeras som girlpower?


Annars då? Igår blev faktiskt en produktiv dag trots mens, jag red Katja, gymmade och sedan åkte jag och min bror för att köpa blommor till hans trädgård. Vi tog även en fika ihop med smörgåstårta, sen planterade jag blommorna hemma hos honom. Så kul att folk ringer mig för tips och sådant när det kommer till blommor och inredning. Blir smickrad haha!

Förresten, vad vill ni läsa om här på bloggen? Det står verkligen helt still i mitt huvud just nu. Kreativiteten och nytänket är bortblåst just nu. Det är så himla svårt att blogga nu då man inte gör några roliga saker när man är hemma mest hela tiden.

Så kommentera gärna vad ni vill läsa om!

Gillar

Kommentarer

Marie,
Ja usscccha för mens, det är vissa ggr värre äån awnra, det kan göra jätteont
sweetwordsbymirre.com