Vardag

En dag vid sjön

Hej finaste ni!

Hoppas ni haft en superbra dag och överlevt denna extrema värme. Idag har verkligen slitit på en, så sjukt varmt och jag brukar vanligtvis inte klaga! Usch fy tusan säger jag bara.

Denna dagen spenderades i alla fall på stranden. Även om det var sjukt varmt att ligga direkt i solen, så var det skönt att bara kunna springa ner i sjön och svalka sig. Så sjukt bara att man doppade sig och sen typ 10 minuter senare så var badkläderna torra igen. Galet!

Det var himla kul i alla fall att åka iväg tillsammans med syrran och hennes fyra barn. Barnen blev superglada över att få bada och bygga sandslott och så vidare. De tyckte också att det var kul att bada i en sjö som dem ej hade badat i innan. Nu har jag äntligen satt mig för att äta, pappa monterade växthuset och jag hjälpte till så gott jag kunde. Snart är vi klara och jag är så taggad!! Målet är att ha satt alla rutor tills på lördag och då blir det lite firande. Så himla skoj! Är så peppad på att få inreda växthuset och få odla en massa! Ahh sååå kul!!

Hur har ni spenderat er onsdag?

Gillar

Kommentarer