Tankar, Vardag

En vändning till det bättre

Allting har varit rätt så deppigt och nere den senaste tiden. Känns lite som att jag har varit fast i en nedförsbacke i en bergochdalbana. Men nu börjar jag äntligen åka upp igen och för första gången på länge kan jag säga att jag är riktigt lycklig. Jag är glad över vart jag är i livet och med vilka människor som är vid min sida. Det kan nog inte bli mycket bättre än såhär.

Så himla underbart att vara så här lycklig så tätt inpå alla hjärtans dag. Känner på mig att det kommer att bli en riktigt underbar alla hjärtans dag med Simon. Det vankas gåvor, är så taggad på att ge mina till Simon. Är faktiskt mer taggad på att ge honom mina än att få själv. Vi ska se Fifty shades freed. Kommer bli underbart och så lär vi väl bara ha en mysig dag helt enkelt.

Som ni märkt så har ju lite förändringar hänt inte minst i form av hårfärg. Jag är ju brunett nu och jag älskar det! Att vara brunett är mitt andra jag. Kan aldrig bestämma mig för om jag ska fortsätta vara brunett eller blondin som är min naturliga hårfärg. Trivs bra i båda helt enkelt och just nu är en förändring så himla bra för min kropp och själ. Känner mig inte alls lika deprimerad längre även om det finns dagar då jag ej vill stiga upp ur sängen.

Livet rullar framåt inte bakåt!! 😍❤️

Gillar

Kommentarer