Hästar, Vardag

FÖLL NÄSTAN AV!

Hej fina ni!

Red Katja tidigt i morse och hon var så himla pigg fastän hon gick en rejäl runda igår. Helt galet. Hon trippade hela rundan så när vi kom till traktorvägarna vid åkrarna tänkte jag att hon kunde få trava av sig. Hon travade på men sen snubblade hon och KOM NER PÅ FRAMBENEN. Jag föll nästan av, chocken haha. Denna snubbelhäst! Är lite chockad, förvånad och imponerad av att jag satt kvar. Men drog till ryggen lite...

Annars idag blir det bara en massa plugg, har egentligen ett seminarium i morgon men funderar på att hoppa det. Denna jävla Corona liksom. Kanske värt att ta kompletteringsuppgiften så jag kan va hemma denna veckan med. Har försökt hålla mig lugn kring detta men i och med min ångestproblematik så blir man orolig. Vill absolut inte bli sjuk, vet att jag klarar mig men mina föräldrar är ju 50+ och min farmor samt farfar tillhör riskzonen, så ah.

Men tycker hysterin kring denna är rätt löjlig. I förgår när vi skulle handla blev jag så himla irriterad. Folk bunkrar ju som fan helt i onödan. Och MSB gick ut med att man ska ha lång hållbarhets mjölk hemma, ex havredryck. MEN DÅ HAR JU ALLA BÖRJAT BUNKRA DETTA. OCH JAG SOM ÄR ALLERGISK MOT MJÖLK använder ju havredryck i maten. Den va så utplockad igår, ni kan dricka vanlig mjölk håll er till det. Ska jag inte få ha mjölk eller grädde i maten eller yoghurt till frukost???? Blir så arg. Toapapper får man köra flera mil för att köpa, BLIR ROSENRASANDE.

Gillar

Kommentarer