Vardag

Fredag

Hej fina ni!

Äntligen fredag och pojkvännen kommer ikväll. Syrrans flickor ska dessutom sova över hos oss ikväll så blir fullt hus. Dagen har varit rätt dyster, regnar som tusan så det blir bara mys inomhus nu ikväll. Imorse var jag faktiskt på gymmet, det var himla längesedan jag var där. Jag har lackat efter med att träna, har inte direkt funnits en massa tid då studierna tog överhanden innan och sen har jag även spenderat mycket tid hemma hos killen.

Just nu längtar jag bara tills min älskling kommer, allt känns mycket bättre när man är med varandra. Vid sju tiden bör han komma om inte tågen strular idag igen. Skulle ju inte förvåna mig liksom. Förresten, innan idag planterade jag om en massa växter och planter igen för nu har vi äntligen köpt med plantjord. Älskar trädgården just nu när den är fylld med massa blommor, grönsaksplantor, kryddplantor och andra växter. Jag är verkligen i mitt rätta essens nu på sommaren!

Min kväll kommer typ bara bestå av massa mys framför teven med tjejerna. mamma och pappa samt pojkvännen och så ska det grillas hamburgare i regnet haha!

Hur ser er fredagskväll ut?

Gillar

Kommentarer