Vardag

Fredag

Hej fina ni!

Är ni taggade på fredag och helg? Det är nämligen jag. Jag började min morgon med att sova ut och sedan blev det gym. Kändes rätt skönt att gymma idag, de senaste gångerna har det känns tungt och jobbigt. Tror min kropp vant sig vid ökningen av vikt som jag gjorde i början på förra veckan så det är nog dags att börja öka igen. Det är ändå sknt att komma dit och gymma, däremot så måste jag ta mig dit påmförmiddagarn a och gärna direkt efter frukost annars blir det liksom inte av. Om jag väntar så hinner jag känna mig trött och seg och så blir det inte av. Samtidigt är det faktiskt ganska skönt att få det gjort på förmiddagen så kan man göra annat sen och känna sig lite stolt över att man gjort det.

Vad är era fredagsplaner? Mina planer för idag är att tömma Chanels toalåda och städa hennes hage, dammtorka och dammsuga mitt rum (obligatoriskt på fredagar) och sen ikväll ska jag kanske träffa honom igen. Om inte det blir av så ska jag definitivt se på idol och kanske även se någon film. Har ni något bra tips på filmer? Ska iallafall bli skönt med helg och jag ska verkligen försöka lägga tid på alla hobbysar jag har som gör mig lycklig, inget slöande i soffan bara hahah. Ska även se om jag kan träffa min syster och hennes barn någon dag med.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Sara,
Vilken härlig start på fredagen, själv var jag ledig på dagen idag men nu är jag på jobbet och kommer spendera resten av dagen här.
sarakarlson.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilken härlig start på din fredag 😊 och hoppas du fick en fin kväll också. Du är så himla fin<3
nouw.com/emelieanderssoon
louisefreij
louisefreij,
Tack så hemskt mycket! Detsamma <3
nouw.com/louisefreij