Vardag

Fredag & första maj

Känns som jag hela tiden skriver "åh så var det fredag igen" för herregud så fort veckorna går. Lite måttlig ångest där alltså. Första maj har det dessutom hunnit bli, hur galet är inte det? Tiden går väl fort när man bara sitter hemma antar jag haha! I alla fall så är det ju fredag igen och min fredag har varit någorlunda produktiv. Jag var uppe i stallet vid tio och red en timme på Katja, blev mycket trav och galopp. Ännu en tur där hon är MAGISK sen är hon såklart väldigt egen och ibland testar samt bli rädd för saker men annars underbar. Hon är så egen, min fina!


Efter ridturen körde jag i alla fall väg till affären och handlade till familjen (handlade åt farmor och farfar igår). Köpte även hårfärg så mamma kunde färga mitt hår så jag slipper min utväxt, blir knäpp på den. På middagsmenyn serverades Tacos för det är ju som sagt fredag, så gott! Dock köpte vi något omogna avokados så min Guacamole kunde varit mycket bättre. Attans att det ska va så svårt att köpa avokado...


Vet inte ännu vad kvällen bjuder, antingen ska jag till en killkompis och dricka lite eller mys hemma framför teven med serie. Vi får se!

Ha en fin fredag!


  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Glad första maj🌸
nouw.com/paulinarodhe