Vardag, Tankar

Fruktansvärd dödsångest

Hej fina ni!

Har fått mig en trevlig släng av dödsångest. Den verkligen käkar upp mig på insidan just nu och jag känner bara att jag kan förbli i den åldern jag är nu. Kan vi pausa denna dagen i låt oss säga 10 dagar? Jag fick för mig att jag skulle kolla om hela Game of Thrones, efter att jag såg det nya avsnittet på säsong 8 igår. Insåg efter min efterforskning att det skulle ta 2,3 dagar att ta sig igenom det. 2,3 DAGAR AV MITT LIV. Jag fick sådan sjuk ångest att jag har alla redan lagt 2,3 dagar av mitt liv på Game of Thrones. Har säkert lagt lika mycket på både Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals och The Big Bang Theory.

Har så sjukt mycket ångest över hur mycket tid jag har spenderat i mitt liv på serier, böcker och alla de åren när jag var yngre som jag la både på Sims och ett hästspel som hette Starstable. Så många dagar av mitt liv som jag slösat bort... Nej man borde resa mer, va ute mer, bowla, gå på middagar, umgås med vänner för när jag ligger på min dödsbädd så tror jag att alla dessa dagarna kommer kännas bortkastade. Usch, blir faktiskt illamående av att skriva det här. Tur jag ska börja jobba ordentligt snart (gick mitt första introduktionspass igår, har ett pass i morgon och torsdag med). Behöver fylla mina dagar med mer betydelsefulla saker.

Nej men nu får jag väl se om Game of Thrones ändå, men max två avsnitt om dagen så jag ej sitter bort två hela dagar. Fy fan vilken ångest.... Tror jag kryper ner i sängen nu..

Ge mig sommar igen!

Gillar

Kommentarer