Vardag, Inredning, Shopping

Godkänt gymnasiearbete - nytt jobb - ifylld tatuering och BLOMMOR

Hej fina ni!

Mycket har som sagt hänt sedan jag sist gav er en ordentlig uppdatering. Först och främst så har jag blivit klar med mitt gymnasiearbete som jag innan hade mycket ångest över. Den blev klar för två veckor sedan och både arbetet samt opponeringen blev godkänt, super skönt! Vad annars då? Jo, skolan har flutit på och jag har inte så många uppgifter kvar nu, vilket ska bli underbart.

I söndags förr förra veckan skickade jag in en jobbansökan till min kommun då de sökte sommarvikarier till äldreomsorgen. På måndagen vid lunchtid ringde de upp och bokade in en anställningsintervju med mig (som då var i fredags). Anställningsintervjun gick riktigt bra och hon sa flera gånger att hon gillade flitiga människor och att jag verkade redig.

Vi avslutade med att hon sa att bemanningsenheten skulle ringa upp mig och det gjorde dem i måndags. JAG FICK TJÄNSTEN! Så i sommar blir det jobb inom hemtjänsten för mig, passar mig perfekt då jag vill arbeta med människor. Hon frågade även om jag kan börja jobba tidigare så jag kommer att börja jobba som timvikarie med start den första april.

Vi ska även boka in två arbetspass där jag går med en förmiddag respektive en eftermiddag som introduktion. Så nu händer det grejer! Jag kommer försöka jobba så mycket som jag orkar efter skolan vilket blir onsdag - fredag eftermiddag och så ofta som möjligt på helgerna. Pengarna behövs helt klart inför hösten haha!

Något annat som jag har gjort som ni har missat är att jag fyllt i min tatuering på nytt. Detta gjordes i februari då jag var lite missnöjd med några ställen på tatueringen där huden "sken" igenom. Nu så är jag så mycket nöjdare och den är nästintill perfektion! Tatueringar blir ju aldrig helt 100% perfekta då de är ju ärr men denna är nog så nära man kan komma.

Vidare så har jag även utvecklat typ en ny "hobby" - blommor. Jag har blivit sinnessjukt galen i blommor och mitt rum har nu gått från att bestå av 80% ljuslyktor till 40% blommor 40% ljuslyktor haha. Räknade innan idag att jag nog har runt 13 blommor ståendes på rummet men det är ju så roligt ju! Jag gillar att titta på dem, shoppa nya, plantera om etc och det är så himla rogivande samtidigt. Växter är dessutom så himla tacksamma för om man tar hand om dem ordentligt så blir de så stora och fina samt att de kan vara fina i många år! 🌷😁


Ps. Har även inhandlat en sjukt snygg sittpuff som jag är dö-kär i! 😍 ds.

BLOMMOR BLOMMOR BLOMMOR 😂

Gillar

Kommentarer