Höstens snyggaste jackor!

Hej fina ni!

Idag är jag "ledig" vilket för mig kommer innebära att jag dels ska rida Katja men också plugg. Denna veckan är verkligen kaos, så många föreläsningar, sen har jag Mary Kay föreläsningar fredag och söndag. Lördag är jag och Mary Kay kollegorna iväg på Örumsnygård som är en spa-anläggning. Då blir det att fira Mary Kay året, röda mattan, digitalt uppträde av Danny Saucedo och Carola samt 3 rätters middag. Jag och Jennie bokade ett rum ihop så vi har även övernattning. Ska bli superkul men som sagt en fullspäckad och stressig vecka! Får se om jag ens hinner med Katja denna veckan, galet mycket att göra.

Annars då? Jo jag är rätt uttömd från igår, är en omväxling att börja plugga igen när jag varit ledig sen slutet på maj. Huvudvärken har dessutom börjat komma vilket tyder på att sockret är på väg ut ur kroppen. Jag hoppas det vänder snart och att jag verkligen håller i detta. Socker är verkligen skit, det går bra men som sagt jag behöver smånafsa på nått under dagarna så det gäller att ha nyttigheter hemma så jag inte snor kanelbullarna i frysen! Visste ni att EN kanelbulle innehåller 5 SOCKERBITAR, hur sjukt?

Dessa jackorna kom förresten på posten från Nelly häromdagen. Hur fina är dem inte? I mina ögon är detta lätt de snyggaste höstjackorna. Den tjocka jackan kommer jag ha tills det blir superkallt. Så snygg och skön, dock flockar den av sig lite så jag hoppas det slutar. Den andra jackan är i mockaimitation vilket jag älskar. Har så länge velat ha en mockajacka, så snyggt! Lite synd att Corona härjar för knappast så att jag kan använda dessa i Lund. Blir liksom inget plugg där nere utan bara digitalt. Jag är så trött på Corona nu, vill kunna åka iväg och göra saker utan oro. Men tror knappast det vänder snart. Så nöjd med jackorna i alla fall!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Åh vad snygg 😍
nouw.com/artibus
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Båda jackorna är ju SÅ snygga! Är sugen på en ny nu inför hösten, så svårt att välja en dock :'D KRAM
nouw.com/emmaengstrom
louisefreij
louisefreij,
Hade med svårt att välja😉❤️
nouw.com/louisefreij