Vardag

Humörsvängningar och förkylning

Hej fina ni!

Jag brukar vanligtvis inte ha så mycket humörsvängningar men de senaste dagarna har varit knäppa. Går från att vara hur glad som helst till att bli arg av minsta lilla motgång till att gråta hysteriskt till låtar jag hört 100 gånger förut för att jag helt plötsligt känner så mycket för dem. Asså va vad händer? Om det inte faktiskt vore så att jag dels är singel + har femårigt skydd så hade jag tippat på att något växer på insidan. Dessvärre tror jag att det är känslor från det som hänt förut som jag antingen förträngt eller nu blir påmind av. Vettetusan känner mig så knäpp haha!

Förkyld blev man i torsdags kväll med feber o allt. Idag är hyfsat men hostan och rinnig näsa kan jag leva utan. Jag har numera blivit Rudolf med röda mulen.😂 Så ja, serier och musik är mina dagar just nu. Och träning kan jag bara glömma. Blir så trött och frustrerad på det här...

Bjuder lite bilder på mitt rum som jag inte visat er innan, vad jag minns i alla fall. Sen va jag och Chanel ute en liten sväng i förgår.

Gillar

Kommentarer