Hur skulle världen se ut utan mig?

Hej fina ni.

Jag skäms över de halvdåliga inläggen jag gjort på sistone. Sanningen är att jag inte orkat blogga alls eller ens tänka på den. Samtidigt så ville jag inte lämna er med inget. Ni är så söta som ändå läser mina små uppdateringar.

Att jag inte orka blogga eller tänka på den är på grund av min ångest. Den har verkligen nått nya höjder sen R gjorde slut för 5 veckor sedan. Ärligt så va den rätt bra innan det med men nu är det katastrofalt. Först och främst ifrågasätter jag min existens vilket är ironiskt egentligen. Jag känner ingen mening med det jag gör eller min närvaro här. När jag skriver det nu så låter det komiskt av det faktum att jag visst har mening på så vis att jag pluggar, jobbar, har familjen, rider Katja etc. Mitt liv är fullt med en massa så vet ärligt inte hur jag hade fått plats med mer. Men ni kanske förstår vad jag menar ändå? Jag förstår inte mitt syfte på jorden, jag känner att jag står och stampar och att mitt liv i vissa fall inte ser ut som jag vill. Särskilt utan honom. Det har varit så illa nu att jag funderat på hur livet för de i min närhet hade sett ut utan lilla Louise. Jag känner mig i vägen, något oönskad och lite som en börda. Men jag vet att det inte stämmer. Komiskt nog mår jag såhär när allt går super i mitt liv, ja allt utom kärleken då men aja. Jag vet inte hur jag ska förklara det.

Nu har det gått från att inte ha kunnat sova alls, till att somna tidigt och sova länge för att jag är så utmattad om dagarna. Jag överväger starkt att gå och prata med nån, jag har aldrig gjort det förr då jag är så envis. Jag har alltid försökt hantera min psykiska ohälsa själv. En del av mig vill nog inte heller veta vad som är "fel" med mig. Läste ju psykologi i tre år, så nånstans har jag fått för mig att jag klarar detta själv. Men nu börjar jag tveka och jag känner att jag har ingen jag kan prata med detta om. Ingen som förstår, som inte dömer och som kan hjälpa mig. Det får nog bli att söka hjälp. Jag kan inte ens va hemma själv längre och då är jag personen som oftast älskar att va hemma själv. Idag var verkligen en pina tills mamma kom hem. Mådde så dåligt i stallet och när jag red Katja för jag kände mig så ensam och önskad. Usch vad jag är trött på att må såhär.

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Stor kram ❤️❤️❤️
nouw.com/marreekholm