Tankar, Vardag

Jag är klar!

Har officiellt lämnat in mina två sista uppgifter nu och är helt klar med skolan. Herregud så skönt, den 14e är avslutningen och framtills dessa har jag bara lugn framför mig! Ska bli så himla skönt att få tid för mig själv, läsa, blogga osv. Det behövs verkligen och jag är så stolt över mina prestationer detta året. Visst inom två kurser kunde jag gjort bättre ifrån mig men annars så har jag gjort mitt bästa!

Läsåret har varit blandat, det har stundtals varit väldigt tufft och stundtals väldigt lätt. Men under året så har jag insett att det ibland faktiskt är okej att inte orka. Ibland är det okej att inte orka skriva på uppgifter när man kommer hem, bara man ta tag i det senare. Många gånger har mitt huvud satt stopp för mig, ibland har inte motivationen varit där. Men det är okej för alla känner så ibland och det är bara mänskligt. Vi är inga robotar som kan göra samma saker dag ut och dag in, alltid prestera sitt bästa. Vi är människor som har bra och dåliga dagar, vi går igenom saker och så vidare. Därför måste man komma ihåg att det är okej att tacka nej till vissa saker för att man mår bättre om man inte gör detta. Det är inte värt att överarbeta sig.

Nu börjar min sommar i alla fall och det kommer att bli så sköööönt! Har så många böcker jag vill få klara och ni kommer få följa min sommar dag för dag 😍

Ha en bra helg!

Gillar

Kommentarer