Tankar

JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT DEJTA!

Jag trivs rätt bra med att va singel men jag saknar att ha nån. Däremot är jag så fruktansvärd trött på att dejta. För två månader sedan så träffade jag en kille och jag började få känslor för honom. Han däremot kände tydligen inte detsamma. Han avbokade dejter, skyllde på att han var trött. Vi sågs bara på kvällarna osv. Ja, ni hör ju varningssignalen. Detta var ingen seriös kille. När jag öppnade upp mig och sa att jag börjat få känslor för honom (första killen efter S) så sa han att han gillade mig med. 2 dagar senare skickade han, att han inte var redo att inleda ett förhållande med mig men att han som sagt tyckte mycket om mig. Vi kunde fortfarande ses sa han. Eh nej tack! Det som gjorde så ont var att vi var så nära varandra precis som att vi var ihop men han hade tydligen inte känt samma alls som mig. Jag skrev till honom att nej jag kan inte träffa dig mer, för jag blev sårad av det här som du förstår. Skulle jag träffa honom så hade det bara lekt med mina känslor liksom.

Annars så går mitt dejtingliv som följande typ att jag träffar en kille som är hur snäll som helst, han ser bra ut och han är verkligen intresserad av mig. Han till och med blir kär i mig, syns så tydligt på killar alltså. MEN stora problemet här, jag känner inte samma alls! Alla jag träffar känns som kompisar utom den killen jag började få känslor för. Jag är så trött på dejting av den anledningen att jag hela tiden har killar som blir kära i mig och jag måste avvisa dem för jag inte känner detsamma. Jag hatar att göra folk ledsna, men jag måste ju vara ärlig med dem eller hur? Tröttsamt helt klart. Känner ingen stress med kille eller sååå men hade ju inte klagat om jag med blivit kär i nån. Dock så känner jag lite att jag har svårt att släppa folk inpå livet. Jag har blivit sårad och skadad av så mycket liksom. Mina två ex har inte direkt behandlat mig väl kan man väl säga på olika vis.

Jag är rädd att öppna mig för jag är rädd att nästa kille ska göra detsamma.

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

bloggerinna
bloggerinna,
Kommer vel noen snart!:)
nouw.com/bloggerinna
Passionbagareokock
Ingajohansson
livetmedangest
livetmedangest,
å vad det känns igen. Har själv dejtat en kille som jag fortfarande gillar starkt. Han har sagt han inte är kär i mig. Vi jobbar på samma företag så möts varje dag i matsalen han ger mig hela tiden förhoppningar som jag bett honom sluta med ändå fortsätter han. Är fruktansvärt jobbigt!
nouw.com/livetmedangest
louisefreij
louisefreij,
Vad tråkigt att du känner igen dig! Förstår inte vissa killar... Styrkekramar ❤️
nouw.com/louisefreij
sweetwords
sweetwords,
Jag tyckte också det var jobbigt att dejta, jag vart deppig och samtidigt vart man less, men man betar av några och tillsist dyker han upp,
nouw.com/sweetwords