Psykisk ohälsa/Ångest

Jag befinner mig i ett vakuum

Hej finisar.

Jag vet att bloggen ekar tomt, just nu handlar mitt liv typ bara om att överleva. Har så fruktansvärt mycket med framförallt skola, gym och ridning samt Mary Kay. Hinner inte med allt och som toppen på grädden så mår jag sämre än på länge. Har inte riktigt mått bra alls sen R sket i mig. Har i alla fall börjat prata med kurator vilket känns bra och så men jag vet inte. Jag känner ingen mening med allt stress och alla bollar jag har i luften. Jag vet ju att jag har mening med livet men just nu känns det meningslöst. Jag känner mig tom på känslor och jag är inte glad för nått typ. Känns som jag vandrar runt i ett vakuum just nu. Jag försöker bara överleva ångesten och de symtom den just nu skapar. Är för övrigt jävligt yr, hjärnan är en meningslös degklump som varken vill minnas saker, skriva uppgifter eller nånting. Känner inte igen mig själv, känner mig så handlingsförlamad för varenda sak är så krävande att göra.

Jag kommer blogga mer när jag mår bättre, just nu har det bara blivit inlägg med bilder för jag orkar helt enkelt inte tänka ut blogginlägg och skriva dem. Det tar stopp och fingrarna förmå sig inte att skriva. Att allt ska ta så lång tid att göra är superkonstigt när jag normalt sett har så himla enkelt för att skriva inlägg och så. Det är såhär läget ser ut i alla fall. Jag försöker bara överleva min ångest just nu.

Gillar

Kommentarer

Tilldamedmera
Tilldamedmera,

Fy, ledsamt, känner med dig. Försök att bara rå om dig och försök låta bli alla måsten. Jag kämpar med en utmattning, och en blir sjukt frustrerad att det inte går som en vill🌸. Var rädd om dig, DIN hälsa är och mående är viktigtast.....

nouw.com/tilldamedmera
louisefreij
louisefreij,

Tack snälla försöker verkligen dra i handbromsen så gott jag kan. Du får själv krya på dig❤️❤️

nouw.com/louisefreij
Tilldamedmera
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Fokusera på det viktigaste och jordnära, ty dig till vänner och gör bara det du känner för i stunden ty att leva i nuet är vad vi bör.. /Trevlig kväll, 🤗..

nouw.com/joakimramqvisthallin