Tankar

Jag fattar ingenting

Va och pratades igår med killen jag varit ihop med i tre månader. Han hade tydligen tvivel för hans känslor för mig. Så nu är det över. Behöver jag ens nämna att jag grät hela vägen dit, under hela samtalet och i bilen hem för att sedan gråta resten av kvällen. Jag fattar ingenting. För jag trodde verkligen att han kände samma som mig. Känns som han kanske blivit rädd för att fortsätta eller nått? Alla hans vänner har sagt att han inte slutat prata om mig sen han såg mig i höstas och sagt "henne ska jag ha" vad har ändrats? Jag fattar ingenting men det jag vet är att jag är förkrossad. Det va inte meningen att jag skulle börja träffa min brors vän och nu kommer jag behöva stöta på honom i resten av mitt liv. Fy fan det här gör ondare än när jag gjorde slut med mitt ex efter 3 år. Vet inte vad jag ska ta vägen... känner mig så lurad och besviken mest på mig själv för att jag ännu en gång öppnar upp mig för en kille. Jag borde ha lärt mig.

Något gott har ändå kommit ur det här, Fia. heter hon. flickvännen till R's bästa kompis. Vi ska hitta på nått idag så jag får tankarna på annat. skulle även vilja prata med R's kompis för han har känt honom sedan lågstadiet så kanske han fattar mer än mig. Alltså jag har läst psykologi i 3 år men fattar inte denna människan. Vad har hänt? vad har jag gjort/inte gjort? vad är fel hos mig? vad är han rädd för osv? Fattar ingenting.

Jag trodde på riktigt att jag var den han ville ha.

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Tråkigt att det inte blev som du ville, kramar om! <3
nouw.com/blubbbeauty
livetmedangest
livetmedangest,
Vad jag känner igen mig. Dejta en kille i två månader allt kändes perfekt, han var så annorlunda mot andra killar helt perfekt. När det började bli lite för mycket allvar drog han sig ur. Många sade till mig han blev rädd. han skyllde på han gillade vara singel och ville inte ha något förhållande. Trots det gått ett år har jag ännu inte kunnat gå vidare. Träffar honom dagligen i jobbet så vet hur jobbigt det är.
nouw.com/livetmedangest
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Många styrkekramar ♥️
nouw.com/enlitenbitavmig
vendelaastrand
vendelaastrand,
Fina fina du, så tråkigt att höra! Förstår absolut din känsla kring ovissheten. Kände precis likadant när jag blev dumpad i vintras. Massa styrkekramar till dig ❤️❤️
nouw.com/vendelaastrand
ssandraaf
ssandraaf,
Men nej stackare 😟 blir så ledsen när jag läser att du är så ledsen även om jag inte känner dig, ta hand om dig och gör saker som du tycker är roligt, försök att inte tänka på det även om det är svårt. Stor kram till dig!
nouw.com/ssandraaf
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Varma kramar till fina dig 🥰❤🥰
nouw.com/passionbagareokock