Vardag

JAG HAR FÅTT BOENDE!

Hej fina ni!
Puuuh från att ha bloggat varje dag till inga alls, vad har hänt tänker ni? Jo, har påbörjat min utbildning till socionom vid Lunds Universitet. Mina dagar har liksom bara bestått av att gå upp tidigt, ta tåget, suttit igenom totalt 6 timmars föreläsning (under en dag) och sedan tagit tåget hem. Varit hemma sex/sju varje dag nu sen har jag bara läst kurslitteraturen till nästa föreläsning och gjort uppgifter. Ingen mjukstart direkt!

Men men så här har ni en uppdatering mitt i all stress, panik och alla måsten som en inskrivning på ny utbildning ger. Det blir nog bra det här tillslut, mycket att göra i början bara. Just nu sitter jag på tåget ner, börjar 10 och har 2 föreläsningar idag så slutar vid tre.

Sen ni! Då kommer mamma och pappa ner med en hel del av mina grejer för JAG HAR HITTAT ETT BOENDE! ÄNTLIGEN! Kommer vara inneboende hos en tjej som likt mig älskar och håller på med hästar. Hon är iväg långa dagar så majoriteten av dagen är jag där själv. Hon har dessutom 2 katter och en hund, jag älskar ju djur!

Tror detta kommer bli bra men känner att det kommer vara mitt "studentboende". Kommer va där under veckorna när jag har föreläsning för att slippa pendla men helgerna kommer jag åka hem. För hemma för mig är där mitt älskade rum är, där mamma och pappa är, min släkt och min älskade Chanel. Men det underlättar som tusan att ha ett boende i veckorna, sparar nästan 3h pendlingstid per dag som jag kan lägga på studier istället.

Sen kan jag ju delta i fester och studentliv om jag vill. Kommer bli bra tror jag! Vi ska ha en prövotid på en månad sen får vi se. Hon verkar superschysst i alla fall! 😍

Så ja, det var en uppdatering. Ikväll blir det första nollningsfesten! Rätt taggad faktiskt! Ska bli kul att träffa nya människor och kanske hitta en och annan vän. Har faktiskt pratat supermycket med framförallt 2 tjejer, blivit indelad i en grupp som vi ska va i 8 veckor. Så lärt känna dem osv. Alla verkar så öppna och trevliga!

Hoppas i alla fall att ni får en superfin onsdag. Jag saknar att ha tid till att blogga ordentligt! Det kommer ska ni se. ❤️

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Grattis till nya boendet! 😃
nouw.com/johannagrahn
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Nämen va glad jag blir för Din skull. Va skönt att slippa det där pendlandet, då kan du fokusera på rätt saker nämligen studierna 🙂 och studentlivet.. Så stort grattis till din studentlya och ha nu en Toppen kväll på Nollningen 🙂
nouw.com/passionbagareokock
malinhardstahl
malinhardstahl,
Stort grattis finis!
nouw.com/malinhardstahl
Marie,
Men ohh grattis vad roligt
sweetwordsbymirre.wordpress.com/