Hästar, Vardag

Jag har köpt min drömhjälm!

Hej fina ni!

Sen jag var yngre och började rida så har jag alltid älskat Charles Owens hjälmar. Däremot så är dem så himla dyra. I år kommer jag hör och häpna får en rejäl skatteåterbäring så jag passade på att köpa denna hjälmen nu. Den är så himla fin! I början av veckan kom även ett paket från Hööks med 2 nya ridtröjor. Jag har inte köpt nya ridkläder eller så sen jag var 15,.. Faktiskt kul med lite nytt!

Jag och pappa var även nere vid vattnet och han tog en bild på mig. Efter att ha suttit hemma i flera dagar så var det härligt att se vattnet. På fredag blir det ridning och söndag. Tills dess är dagarna fyllda med plugg och uppgifter tillsammans med min studiegrupp i videosamtal. Rätt skönt att va hemma ändå faktiskt, den psykiska hälsan är bättre än på länge.

Igår var jag på ryggbehandling, min faster säljer även örtmediciner och analyserar blod och så. Jag köpte Astramin av henne för att få bättre tarmflora, immunförsvar och att min mage ska må bättre. Jag har ju min komjölksallergi så min mage är väldigt känslig och är aldrig riktigt bra. Jag ska prova 2-3 burkar av denna, hoppas den hjälper tillsammans med bättre kost!

Annars så har Chanel fått 2 nya selar som jag specialbeställde av en tjej, man fick designa dem själv också! Såå snygga!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Fina bilder och fina du, hoppas det örtmedicinen hjälper dig
nouw.com/ingajohansson
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Vilken fin hjälm 😍
nouw.com/marreekholm