Tankar

Jag känner mig så fruktansvärt ensam

Jag vet inte vad jag känner. Ensamhet kanske är det rätta ordet. Jag har aldrig haft direkt många vänner så medan alla andra har mysigt med vänner i sommar, har jag mysigt med mig själv typ. Har börjat umgås med min brors vänner och dejtar till och med en av hans vänner fortfarande (2 månader) men alltså jag vet inte. Så svårt att komma in i ett gäng som hängt i alla år. Och jag blir ständigt påmind om hur ung jag är. Ja vadå?

Nej jag vet inte. Allt känns bara grått och trist, jag känner mig ensam, oönskad och oälskad men jag vet att så inte är fallet. Är det konstigt att bara vilja bli sedd och uppskattad av folk utanför min familj? Missförstå ej, jag trivs med livet majoriteten av tiden och med min familj men känner mig ändå ensam och depp. Så himla tråkigt då jag vet att mina tankar inte stämmer men jag kan inte sluta tänka dem ändå. Jag borde njuta av sommaren och leva livet men just nu finns noll motivation eller känsla för det. Jag bara känner mig så fruktansvärt ensam och oönskad.

Tur jag har mina älskade blommor.

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

vendelaastrand
vendelaastrand,
Fina fina du❤️
nouw.com/vendelaastrand
Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Jag förstår precis hur du menar och det är inte konstigt alls! Men komihåg att du är viktig, KRAM<3
nouw.com/victoriaflyman
Amandaya
Amandaya,
Fy, känner igen mig. Har inte heller så många vänner, och förstår verkligen det med att många har mysigt i sommar men själv är man ensam. Alla styrkekramar till dig❤️❤️ Hoppas det blir bättre snart, du är fantastastisk!
nouw.com/amandaya
louisefreij
louisefreij,
Tack fina du❤️
nouw.com/louisefreij
Ingajohansson
Ingajohansson,
❤️❤️❤️
nouw.com/ingajohansson
artibus
artibus,
Tråkigt att du känner så, jag har också kännt de en period. Nu efteråt så inser jag hur otroligt mycket jag lärde mig utav det! Du är viktigast för dig <3
nouw.com/artibus
Kamilla,
Det låter jobbigt. Jag tror däremot att du ska försöka njuta och ta för dig när du är med din brors och dina vänner. Tror att de visst tycker om dig. Sök hjälp att få någon proffs att prata med och massvis med kramar.
kamillaskamera.com/
isabylund
isabylund,
nej mne usch, skriv inte så! Klart du är önskad och uppskattad, glöm aldrig det<3
nouw.com/isabylund