Tankar

Jag saknar att ha nån

Hej finisar!

Idag känns det sådär faktiskt, jag mår bra och så men vi närmar oss julen och då brukar jag få en släng av ångest. Det känns alltid så jobbigt att ännu ett år har gått och att jag känner att jag inte uppnått någonting. Jag får sån fruktansvärd ångest att jag liksom är "ett år närmre min död" även om jag bara levt typ en fjärdedel av livet. Så löjligt verkligen men kan inte hjälpa det!

Idag känner jag i alla fall extra starkt att jag saknar att ha nån. Jag vill dela livet med nån och länge trodde jag att jag hade hittat honom. Jag saknar stödet, tryggheten och glädjen som en partner ger men jag saknar inte honom. Bara konceptet att ha nån som jag kan anförtro mig till och får stöd av när jag får sån här ångest. Samtidigt så har jag aldrig direkt varit singel, jag var 16 när jag träffade mitt ex och vi var ihop i 3 år. Det är egentligen nu som man kan växa och upptäcka vem man är men jag känner ändå att jag saknar den närheten. Jag vill liksom ha barn när jag är 24 för då har jag studerat klart. Sen vill man gärna ha varit ihop i några år innan man skaffar barn så jag börjar känna stress. Men man ska ju inte tänka så egentligen, man ska ju inte känna stress eller så. Jag hade ju varit lika lycklig om jag fått barn senare också. Men ah, jag börjar bli rätt trött på att va singel, får man önska sig en bra partner i julklapp? Hahaha!

Nej nu ska jag ta hand om mig själv, blir bara massa mys idag. Tycker jag förtjänar en kravlös dag särskilt nu när jag känner ångest.

  • Postad i: Tankar

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Här finns en till oss alla😉 jag lovar han kommer 💕
nouw.com/ingajohansson
IselinMarlen
IselinMarlen,
Fine deg 😊 Den rette dukker nok opp når du minst venter det <3
nouw.com/iselinmarlen
cassandralee
cassandralee,
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Han kommer <3 men jag förstår ändå stressen för den har jag själv ibland. Det blev inte riktigt som jag hade planerat när jag var yngre men man kan inte tvinga fram något heller <3
nouw.com/emelieanderssoon
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jag förstår det där med saknaden, även fast jag vill vara själv och trivs som det är nu, så kommer den där saknaden lite då och då; som du säger speciellt nu till jul/högtider över lag..
nouw.com/jenniferofhbg