Tankar

Jag var på botten sträckandes efter himlen

Vem tror du att du är? Varför skulle dem vilja prata med dig? Han har nog rätt när han säger att jag är värdelös. Fyfan vad dum och korkad du är. Jaha var det jag tänkte fel, ja du har väl rätt då igen. Skärp dig Louise. Varför gör du såhär? Nu är han arg igen..Jag kan inte ha det såhär. Wow vad vi är lyckliga nu! Jag orkar inte mer. Jag vill inte. Vill inte. Varför utsätter jag mig för det här? Jag måste på riktigt vara dum i huvudet.

Det här är tankar som jag haft det senaste året. Jag insåg att jag tillslut inte orkade mer. Min kropp skrek varje dag att jag borde gå. Men samtidigt så fanns där otroligt fina stunder med denna fina människan. Men på sista tiden vägde de dåliga stunderna över och slukade de bra. Mina känslor försvann och tankarna gick mer åt hållet att jag visst har ett värde, att jag visst får tänka som jag vill utan att behöva ändra på det (men man ska respektera att inte andra håller med dig). Jag kände att när jag grät mer än skrattade, tänkte vill inte mer än jag vill. Så var det dags.

Två veckor senare, de första 2-3 dygnen var jobbiga. Tårar spilldes. Nu - inga alls. Jag känner mig lugnare, mindre bråk och jag kan tänka på mig. Jag kan bli jag igen, mindre utmattad robot och mer sprallig Louise. Jag känner att volleybollen, gymmet och yogan gör mig komplett. Den liksom påminner mig om den jag var, den jag är. Allt det där som gör mig lycklig och till mig. Jag är bra och jag förtjänar att bli påmind om det. Jag kan inte älskas av alla men här är jag, för första gången i mitt liv och tar steget mot att acceptera mig. Jag med alla mina lustigheter, styrkor och svagheter. Från botten till ett flygplan upp mot himmelen, där är jag. Och även om saknaden efter en kärlek, någon att vara trygg hos finns i mitt hjärta så är tryggheten hos mig själv den jag först måste finna. Vi vet inte vilka vi är förens vi är singlar. Jag känner mig klar med att definiera vem jag är i en partner. Jag är inte bara *s flickvän, jag är Louise och det är hon jag vill va.

​PS. Min nya mobil är här😍

Gillar

Kommentarer