Skönhet, Tips

Julklappstips för den skönhetstokiga

Hej fina ni!

Första advent är på ingång och jag är mega taggad. I år går jag verkligen all in och kanske är det just för att jag är sysslolös som jag gör detta men i år blir en fin jul. Jag har de senaste veckorna planerat hur granen ska bli, den kommer bli såååå magisk!! Ni anar inte. Har shoppat en massa till den så nu finns allt hemma för att få en sån där vacker disneygran. Annars så har jag lagt ner tid och tanke på hur mitt rum ska se ut under julen, inte bestämt mig ännu men på söndag ska det va färdig pyntat här i alla fall!

Kom på att jag med denna julkänsla jag har kan passa på att tipsa er om lite julklappstips och denna gång för den skönhetstokiga.


Bild 1. Min absoluta favoritmascara som jag bara använde innan jag skaffade fransförlängning. Så fin!

Bild 2. Argan oil Body and Face. Har en produkt av denna som är tillför håret men kan tänka mig att denna kroppsolja är lika magisk som håroljan.

Bild 3. Min favoritnyans av OPI's nagellack.

Bild 4. Absolut godaste parfymen någonsin, Romance av Ralph Lauren. Jag är kääär! Används varje dag och min faster tipsade mig om denna, hon har använt den i 20 år och inte hittat någon som luktar godare.

Bild 5. Indy Beautys gåvoask för ansiktet. Älskar Indy beautys produkter så denna står på min önskelista!

Bild 6. Indy Beautys lipgloss. Denna köpte jag idag, luktar så gott och är så fin på läpparna! Se bild nedan.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh blir nog något i denna stil som min mamma får i julklapp av mig hihi!
nouw.com/celinelundqvists