Komma igång med Mary Kay

Jobbar på som tusan med att få igång mitt Mary Kay och klara min utmaning på att få 15 personer att prova produkterna. Ni kan också hjälpa till! Bara lämna en kommentar med er mejl så kan jag skicka prover till er. Så tar vi en tid på telefon för att gå igenom dem och höra vad du tycker. Vill så gärna klara utmaningen för desto fortare den är klar desto snabbare får jag gå min makeup-utbildning!


Detta är verkligen underbara produkter, alla borde prova. De har fyra olika hudvårdsserier grundade i ålder och hudtyper. Hur mycket smink som helst och foundation. Jag har aldrig hittat en foundation som passar mig. Nu när jag gick min första utbildning fick jag lära mig hur man tar ut en foundation. Så nu har jag äntligen en som passar!

Tveka inte att höra av er, det går att bara prova produkterna kostnadsfritt och jag behöver bara tio minuters telefontid med er!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Vad roligt det låter ändå, och så kul att du hittat något som passar dig!! Ger man sig tusan på något så går allt, STORT lycka till med detta vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom