Marc Jacobs Daze & Replay Signature

Hej fina ni!

På vägen hem från vårdcentralen så var jag inom Solhörnan. Det är en skönhetssalong i vår by som trots namnet inte har solarium men utför hårklippning, fransar, naglar osv. De säljer även inredning, smink och parfymer. Jag älskar denna butiken och butiksbiträdena är så hjälpsamma, direkt när jag kom in ville Cilla hjälpa. Jag fastnade för Marc Jacobs ena nya sommardoft som hon visade, sen hade jag tur! För jag skulle köpa Replays Signature som är en av mina favoritparfymer, min håller på att ta slut här hemma. Det enda som fanns kvar var en presentförpackning med även bodylotion, så den köpte jag för att få min parfym.

2 parfymer rikare eller kanske fattigare egentligen men man ska ju stötta sina "locals" nu. Det är inte lätta tider för skönhetssalonger, restauranger etc så man får ju stötta! Jaja, nu på onsdag fyller jag år, så detta får väl va ännu en present till mig själv. Men alltså de doftar ju så gott! Hur kan man hålla sig från att köpa dem då?

För övrigt så blir det plugg resten av dagen, de går verkligen från halvfart till helfart nu helt plötsligt. Man blir ju helt förslappad av distans känner jag!

Hoppas ni får en underbar dag i det fina vädret, Chanel ska få känna gräset under tassarna idag.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag tycker de där ser så galet söta ut!!
nouw.com/celinelundqvists
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Marc Jacobs har verkligen de goaste parfymerna nästan, älskar!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Mammatillthea
Mammatillthea,
Kul med lite nytt 😊
nouw.com/mammatillthea