Skönhet

Mary Kay provning

Igårkväll var jag på ett litet mini Mary Kay party. Det var min systers kompis som höll i det hemma hos min syster och det var bara jag och min syster som skulle få prova. Vi provade en massa hudvårdsprodukter och foundations. Jag köpte två produkter, Mary Kay Extra Emollient Night Cream samt Satin Lips serien med en lipscrub och lipbalm. Alla produkter var så härliga och hyn blev så ren, fräsch och len framför allt. Kommer helt klart beställa mer inom snar framtid. Tänkte dela med mig av några av produkterna från provningen som jag fastnade extra för.


Satin Lips - Exfolierande sugar-scrub och fuktgivande läppbalsam som skyddar mot yttre påverkan och hjälper till att förebygga och reducera ålderstecken. Mina läppar är fortfarande lena! Läppbalsamet är verksam i 6h!

ClearProof Deep-Cleansing Charcoal Mask - Ansiktsmask med aktivt kol som drar ut orenheter djupt inifrån porerna. Minerallerorna bentonitlera och kaolinlera förbättrar den absorberande kraften ytterligare. Produkten innehåller även kaprifol och trädgårdsböna som har visat sig hjälpa mot mörka fläckar och missfärgningar.

Satin Hands - Mjuka, välvårdade och härligt återfuktade händer i några få enkla steg. Återställ balansen hos torra och nariga händer. Exfoliera och fyll på med välgörande fukt som stannar kvar i huden i upp till 24 timmar! Händerna blir så mjuka och all död hud tas väck, mina händer är fortfarande lena och återfuktade.

Oil Free Eye Makeup Remover - mild, oljefri formula som snabbt och effektivt tar bort alla typer av ögonmakeup, inklusive vattenfast mascara. Denna tog verkligen väck allt direkt utan massa gnugg!

Gillar

Kommentarer