Vardag

Min tisdag

Hej fina ni!

Hur har ni haft det idag? Fick ni n¨ågon sol?

För mig har denna dagen verkligen gått i ett. Jag åkte hem från älsklings lägenhet vid tio i nio och var framme vid tio. Därefter var det bara att åka hem och äta för att sedan cykla bort till min faster för akupunktur och koppning. Fick en del fina märken från koppningen så va inte sådär superbekväm på stranden sen haha! Efter behandlingen så åkte jag hem och planterade om en massa uteväxter sedan följde jag med min syster och hennes barn till stranden vid sjön. Barnen hade superkul och jag och syrran fick snacka lite skit haha. Vi sparkade även lite boll med barnen på stranden, vilket dem tyckte va superkul. De badade även men jag kunde dock inte det ännu på grund av min tatuering som fortfarande flagnar. Så drygt att den fått för sig att ta +3 veckor på sig att läka.

Nu på kvällen blev det grill och lite streaming med mamma och pappa i soffan. Vi har fastnat för SVT's program Husdrömmar. Himla coola hus och en del speciella hus som man kan följa där. Märks nu att jag blivit vuxen haha, förut hatade jag allt som hette trädgård, hus, renovering och blommor. Nu älskar jag det!

I skrivande stund funderar jag på veckans blogginlägg samt funderar på att uppdatera bloggens look litegrann.


Kolla så fina märken haha...


Naglarna blev fixade för några dagar sedan. Sist var det orangea naglar som gällde nu provade jag gula. Är faktiskt positivt överraskad, va orolig att jag inte skulle gilla dem!

Jag skördade även årets första snacksgurka idag, så imponerad över min gurkplanta. Aldrig odlat gurkor innan så det är superkul att jag fått en fin gurka nu!

I alla fall, jag hoppas ni får sova så gott inatt trots denna svettiga värme!

Gillar

Kommentarer