Träning & hälsa

Mitt träningsår!

Hej fina ni!
2019 var verkligen mitt träningsår, är så stolt över min prestation trots att jag bröt min fot. Jag var nere och tränade ändå det som inte innefattar användning av fötter. I början av året så var jag bara smal och spinkig men nu börjar det byggas lite muskler tycker jag. När jag började gymma mer så rasade jag dock i vikt men nu verkar det ha planat ut. Antar att det blir så när man börjar träna hårt då går man först ner sen byggs muskler.

Jag är egentligen rätt nöjd med min kropp men träningen för mig handlar om att bli starkare. Inte så mycket att se bättre ut. Jag var som sagt med om en bilolycka när jag var 13 och sen dess har inte min rygg varit fullt så bra. Den är mycket bättre nu efter år av behandlingar och träning men än behövs det fortfarande. Jag hoppas att min rygg ska bli starkare och så. Det hade underlättat.

I början av 2019 så klarade jag 4kg hantlar på biceps, 17 kg på triceps, 30 kilo framsida lår 40 kilo baksida lår, 20 kg vader, 10 kg överdelen av ryggen, 3 kg hantlar axlar samt 5 kg bröst. Nu klarar jag 5 kg på biceps, 35 kilo framsida lår, 50 kilo baksida lår, 4 kg axlar, 15 kg rygg, 30 kg vader och 8 kg bröst. Det går framåt, är sjukt stolt över hur starka mina ben har blivit under dessa 6 månader bara. Trots en lårsträckning, så nöjd!

Bild 1 är för ett halvår sen och bild 2 från igår. Syns absolut ingen skillnad alls. Men är likt nöjd ändå, hade önskat att det synts mer men det kommer väl! Nu har jag trappat upp ännu mer så det är bara att köra på😍

Gillar

Kommentarer