Tankar

När kroppen säger annat

Det finns så många saker jag behöver och vill göra men min kropp har många gånger sagt ifrån. Framför allt kan jag känna att det är min rygg som påverkar mig mest. När jag vill åka en viss karusell eller bara saker som att spendera en hel dag på Lundakarnivalen tar död på min rygg. Jag avskyr det. Jag avskyr det faktum att detta är mitt liv tack vare att vi krockade 2013 med en person som inte borde ha fått vistas i trafiken alls. Jag är glad att jag lever såklart men ibland är det så fruktansvärt tröttsamt att min rygg inte tillåter mig att göra allt jag vill.

Samma sak med min mage, jag har länge haft problem med min mage och ingen vet egentligen vad det är. Däremot har jag märkt att jag mår bättre av att äta mjölkfritt men helt bra är jag ändå inte. Allt detta gör att det finns alltid något som hindrar mig. Just idag är det min mage. Jag har inte råd att vara hemma mer från skolan för att jag har redan hög frånvaro men vad ska jag göra? Vad ska jag göra när jag ligger helt spyfärdig hemma i sängen? Jag kan inte sitta helt spyfärdig i skolan och få saker gjorda. Jag hoppas så att jag mår bra snart för jag har så mycket att bli klar med innan sommarlovet. Med denna veckan så är det tre veckor dit.

Usch jag avskyr det här. Min mage och min rygg ger mig så mycket ångest och skuldkänslor över allt jag vill göra men inte kan. 😢

​Låt allt bli bättre snart... (gammal bild)

Gillar

Kommentarer