Tankar, Vardag

NJUTER AV LIVET!

​​Tända ljus, produktivitet och härligheter får pryda mina två sista dagar innan skolan börjar. Detta nya året ger mig kraft att leva men tyvärr vet jag inte om det gäller detsamma när det kommer till att klara mitt andra år i gymnasiet. Men en sak vet jag, att jag aldrig har gett upp och att detta definitivt inte kommer att bli den första gången! På någotvis kommer jag att klara terminen det vet jag.

Denna dagen har varit underbar, vaknade upp hos älskling efter en underbar kväll. Min pappa hämtade mig och jag övningskörde till stan för att skriva in mig på körskolan. De frågade mig om jag ville ta en testkörning och nervöst tänkte jag "why not?". Gick faktiskt sjukt bra och både riskettan, teoriprov och körprov blev inbokade, de sistnämnda i april. Hon trodde att det skulle gå bra och det känns tryggt att höra i och med att jag länge känt att min körning har varit kass även om alla andra inte har hållit med mig.

Annars idag så försöker jag njuta av livet, satt innan och läste på mitt rum om bästa Freddie Mercury med tända ljus. Så härligt och jag njuter verkligen av att ha fått tillbaka mitt rum. Kaninen min fick innan tillgång till halva mitt rum för att hon inte skulle sitta inlåst i en bur, nu har hon fått brorsans gamla rum istället där hon har en stor hage och en bur sammansatta vilket ger mig mitt rum tillbaka och min älskade läsfåtölj tillbaka. Jag verkligen älskar hur mitt rum ser ut nu, det sista som ska ut efter denna julen är mina röda gardiner, annars är jag super nöjd! Rummet har verkligen växt fram som jag vill ha det! Underbart!

Gillar

Kommentarer