Nya sminkfavoriter

Hej fina ni!

Igår kom en nyhet från Indy Beauty hem till mig (älskar Indy Beauty), deras nya Up your Brow Game! Brow fix i färgen Ella. I efterhand skulle jag tagit Armin som är en nyans mörkare för att matcha mitt hår mer men Ella är min naturliga färg. Jag fullkomligt älskar den, den ger stadga, får bryna att se tätare ut och färgar dem. Även om den ger stadga så är den ändå inte för stel utan mer vaxkänsla vilket jag gillar!

En ny foundation från Maybelline New York har jag även köpt hem och det jag föll för var att den är tillräckligt ljus, jag har så himla ljus hy och har därför jättesvårt att hitta rätt nyans. Alla blir för mörka eller för "gula" för mig. Denna var dock underbar, sen pudret hittade jag också i rätt nyans (Fit Me från Maybelline) och den är inte för tung liksom. Bra produkter helt enkelt!

Använder huvudsakligen veganska sminkprodukter men har inte hittat några veganska foundation och puder, några tips? Vill gå över till helt veganskt i sminkväg.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men vilka bra tips! Tack fina <3
nouw.com/matildaberlin
vendelaastrand
vendelaastrand,
Åh, kul med Indy Beautys nya produkt ju! Är så sugen på att testa den, men lite osäker på vilken färg jag vill ha 😊 <3
nouw.com/vendelaastrand
louisefreij
louisefreij,
Jag tror Ella är din färg 😊
nouw.com/louisefreij
vendelaastrand
vendelaastrand,
Tack! Får ta och kolla in den då 😃
nouw.com/vendelaastrand
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Kul att läsa om Indy Beauty's nya.. bara den jag saknar bland mina produkter, men jag har varit så osäker på vilken nyans jag ska satsa på eller om jag kör translucent typ. 😋
nouw.com/blubbbeauty
louisefreij
louisefreij,
Jag kände att jag nog skulle tagit Armin vilket är den mörkaste så den tror jag du borde ha. Oavsett vad så superfina färger! 💞
nouw.com/louisefreij