Vardag, Shopping

Nytt parfymställ

Hej fina ni!

Det finns inget skönare än att organisera saker så att det dels inte blir lika stökigt men så det också ser snyggare ut! Jag köpte detta parfymstället från Fyndiq som inte kostade allt för mycket. Alla mina parfymer fick hamna i det, fint ställt samt lite body lotions och läppstift och så vidare. Tycker det blev himla fint på min byrå och en hel hög blommor försvann från den. Så nu har jag en mer "clean" byrå med inte så mycket saker på. Minns inte senaste gången jag hade så lite saker på den. Alla blommor jag har tar typ upp all plats i hemmet, sen har jag ju packat på mig en och annan ljuslykta för mycket med.

Det som återstår nu är att försöka fixa nån bra belysning. Ska också ordna mina ögonskuggspaletter på nått snyggt vis så jag kan sminka mig vid byrån utan problem. Hade varit skönt med nån "sminkhörna". För när man har så mycket smink som mig, så är det sjukt drygt att dra med flera famnar med smink in i badrummet varje gång man ska sminka sig. Detta får jag grubbla på, vill få till det snyggt liksom.

Annars då? Börjat tredje terminen nu på socionomprogrammet så nu är det full rulle som gäller igen. Denna veckan har bestått av att köpa kurslitteratur och sälja kurslitteratur, bara ett heltidsjobb det och veckan är inte ens slut ännu. I morgon blir det föreläsning igen, på torsdag blir att följa en huvudförhandling på tingsrätten för att kunna göra en uppgift, fredag blir det att fixa naglarna och fransarna igen. Ska bli så skönt för det va innan jul som jag gjorde det sist. Finns inga fransar kvar! Fick dessutom ögoninflammation för några veckor sedan så har inte ens använt mascara. Nån som förstår den paniken från att ha haft fransar till verkligen ingenting?

Aja, spännande men fartfylld vecka! Hur ser er vecka ut? Hoppas den blir underbar!

Sugen på stället? Klicka på vänstra bilden för att ta dig till produkten.

Gillar

Kommentarer