Vardag

Positiv lista

Hej fina ni! I denna jobbiga "hälsostund" som jag genomlider så tänkte jag att både ni och jag behöver lite positivitet. Så här kommer den!

+ Jag trivs så bra i mig själv just nu, självförtroendet är på topp!

+ Kan kanske börjat dejta nån men det har ni inte hört från mig. Vi får se vad som händer helt enkelt!

+ Jag upplever att håret, med Lee Staffords Growth Treatment inpackning och Siliceas hårkapslar, har blivit längre. Så glad!

+ Alla studentvänner runtomkring är så härliga och peppande denna veckan. Vi har så sjukt mycket uppgifter, typ 4 om dan som ska göras. Nu fick vi i alla fall också helgen på oss av lärarna. De skulle egentligen in på fredag. Galet med så många uppgifter!

+ Provade Indy Beautys sos spot treatment och 3 in 1 exfoliating mask. Helt galna! La på en jätteröd finne jag hade och dan efter var rodnaden väck. Så la jag igen och dan efter det så va finnen väck. Helt sjukt! Kan skriva en recension om ni är sugna!

+ Vädret måste man ju även nämna. Soligt och 14 plusgrader. Jag njuter av dessa dagarna. Finaste dagarna på året än så länge.

+Beställt hem Mary Kays Clear Proof Deep-cleansing charcoal mask som är intressant. Masken blir nämligen mörkare där man har porer eller oren hud och vit där en finne är på g. Så coolt! Jag är supertaggad på att prova.

+Även om det inte blir Sweden Rock i år som är den tiden på året då jag är som lyckligast. Bättre dagar än julafton alltså! Så har jag beställt lite bandmerch och snygga kläder från EMP, som jag annars hade köpt under festivalen. Älskar!

+ En annan sak som jag är så himla glad över nu är att alla fröer jag satt är på väg upp, mina växter växer som tusan. Jag har köpt en till pion men en luktpion denna gången så jag hoppas på fina blommor i sommar. Älskar när trädgården fylls med blommor, japanska körsbärsträdet blommar och allt vaknar till liv. Man får så mycket mer energi av det och tillvaron blir så mycket roligare och finare.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Så härlig lista du kommer med vännen! Men WHAT, så många uppgifter?! Jag är säker på att du fixar det även om det är tufft KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
louisefreij
louisefreij,
Helt galet...
nouw.com/louisefreij
Ayannas
Ayannas,
Det klara du galant.. tycker det är jätte bra att ni studenter får fortsätta med skolan trots detta jävla virus och att så många av er dessutom ta det på allvar.. bra jobbat! Om jag ska vara ärlig så var jag lite rädd att många studenter skulle lägga ner allt när jag fick höra om distansstudier men det verka ju vara precis tvärtom. Har hört jätte många som fortsätter att jobba hemifrån, ha distansmöten och verka sköta sig riktigt riktigt bra. Det gör mig glad.

Det som också gör mig glad är hela din lista. O framför allt att dina frön, precis som mina, har börjat titta upp och växa. Livet återvänder <3 Btw gå gärna in o följ min blogg.. Kommer upp några helt underbara bilder från gårdagen (var ute o fotade vårblommor hela dagen igår <3)!
nouw.com/ayannas
hilmak
hilmak,
Gud va härligt med en positiv lista!! 😍 Ha en superfin kväll! <3
nouw.com/hilmak
Emma Engström,
Men åh, hur underbar lista är inte det här då?! MER positivitet till alla känner jag!! Så himla bra punkter och kan inget annat än att älska det 😃 KRAM finaste <3
nouw.com/emmaengstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men oooj vad spännande med andra punkten hihi!
nouw.com/celinelundqvists