Om mig

Positiv lista

2 positiva saker om mig själv:

Jag är väldigt målmedveten och har sedan jag varit ung haft en plan för hur jag vill att mitt liv ska bli. Även om allt inte har blivit som jag har velat eller kanske kommer bli som jag har velat så har min målmedvetenhet hjälp mig. Jag jobbar hårt för det jag vill och är överlag väldigt nöjd med mitt liv!

2 positiva minnen:

Sweden Rock förra året när det var så himla varmt och härligt samt att jag fick se Judas Priest (igen) och Aerosmith, det har varit ett mål länge! Även att jag fick spendera kvalitétstid med familj och framför allt min bror då med gemensamma intressen!

2014 när jag åkte upp till Stockholm med familjen för att se på AC/DC, något jag velat sedan jag var relativt ung! Det var en dröm som slog igenom och efter det så var det många i bandet som inte kunde spela längre p.g.a diverse hälsoproblem så tur vi såg dem innan det!

2 positiva favoriter i hemmet:

Hmmm svårt att veta, i hjärtat vill jag säga mamma och pappa samt Chanel. Materialistiskt skulle jag säga mina ljuslyktor och blommor (gud vad jag älskar ljuslyktor och blommor haha!).

2 positiva favorit intressen:

Ta hand om mina blommor och plantera dem. Samt rock skulle nog vara de två intressena som är mest positiva för mitt välbefinnande.

2 positiva saker med min kropp som jag är nöjd med:

Mina läppar och rumpa tror jag haha!

2 positiva tryggheter:

Min pojkvän och mina intressen.

Gillar

Kommentarer