Shopping, Vardag

Pyjamas set - Dennis Maglic

God jul fina ni!

Min började med mysfrukost och en promenad i soluppgången. Så mysigt att gå upp tidigt på julafton! Nu ska jag förbereda salladen vi ska ha på julbordet (vi har förberett all mat nu i dagarna). Sen duscha och göra vid mig. Vid halv tre tiden kommer mina bror och syster samt hennes barn. Så blir en liten jul hemma i år men huvudsaken är att kärnfamiljen samlas tycker jag. Hoppas så att ni med får en fin jul!

För att knyta an till rubriken för detta inlägg, så berättade ju jag för er att jag alltid får välja mina julklappar. En sak som jag valde i år är ett pyjamas set från Dennis Maglic. Har velat ha detta setet sååå länge så när det var halva priset på den under Black Friday så bad jag mina föräldrar att köpa det som julklapp. Jag valde det rosa setet (ser däremot mer bronsfärgad ut i verkligheten men såå fin). Byxorna och allt är i ett så himla skönt material, detta är den bästa julklappen utan tvekan. Känner mig såå fin!!

Med koden XMAS får man nu 30% på hela deras sortiment. In och fynda! Finns så himla mycket fint där, har själv köpt två kappor därifrån tidigare som jag varit supernöjd med!

God Jul på er!🎄

Gillar

Kommentarer