Saker ni inte vet om mig

Hej fina ni! Tänkte dela med mig lite saker om mig som jag är rätt så säker på att ni inte vet. Eller, nej ni vet faktiskt inte alla dessa. Jag sitter här och försöker knapra ihop lite inlägg, kan ju lika gärna passa på om man ska vara bänkad i soffan i fyra veckor eller hur. Ni får gärna tipsa om vad för inlägg ni vill ha, jag kommer som sagt inte kunna hitta på roliga saker under dessa veckor!

-Jag lyssnar på musik i princip hela tiden under dagen. Detta är något jag egentligen borde sluta med. Från att jag vaknar så åker hörlurarna in (och nu har jag ju dessutom bluetooth pods). Jag måste ha musik när jag skriver blogginlägg, när jag läser, när jag lagar mat, när jag städar, när jag gymmar osv. Det är helt sjukt egentligen men jag är så van vid att det sällan har varit tyst runt mig. Jag och min familj har bott i samma enplanshus i hela mitt liv och det blir liksom alltid ljud runtomkring även om vi nu bara är tre personer som bor under samma tak. Jag älskar tystnad men det är sällan det är tyst runt och då vill jag ha musik som enda ljudet jag hör än diskmaskinen, mamma och pappa som pratar och så vidare.

-Jag har svag tinnitus.Jag har varit på så många festivaler och konserter och när jag var yngre fanns det inte något som hette att telefonen varnar när man har för hög volym. Jag märkte att jag har ett litet pip i mina öron när jag var ute och fiskade med familjen. Det var helt tyst runtomkring bortsett från några fåglar som kvittrade och fiskar som slog i vattenytan. Jag hörde ett pip och så sa jag till min storebror "hör du pipet?" och han bara "ehhh det piper inte" och jag bara "ajdå".

-Jag har en liten tatuering på handleden, en krona. Samt jag planerar en till. Detta kanske ni redan vet men så är det. Jag har en tatuering, en krona som ska påminna mig om att jag kan mer än jag tror. Jag ska dessutom göra en till tatuering med min favoritlåt av Queen. Har inte helt bestämt ännu hur den ska se ut eller var så vi får se.

-Jag är egentligen blond. Detta tror jag faktiskt inte att ni vet, de senaste 2 åren har jag varit brunett. Jag trivs bättre i brunt och jag tycker det passar min personlighet mer.

-Jag kan störa ihjäl mig på hur folk äter. Herregud vad jag hatar, hatar när folk tuggar så högt. Folk som äter chips kan jag störa ihjäl mig på. Jag vet inte varför jag blir så arg över folk som tuggar högt. Jag menar, det gör säkert jag med! Har jag någon diagnos eller vad hahah?

-När jag är sur eller haft en dålig dag så tar jag lätt ut det på andra. Detta är något jag verkligen försöker jobba pä. Gud ibland känns det som att jag inte är lätt och leva med. Jag kan bli så fruktansvärt grinig över saker och sen när någon exempelvis inte hör mig så får dem skit för att jag redan bär på negativa känslor och jag avskyr att behöva upprepa mig. Jag försöker verkligen lugna ner mig, jag har börjat ta några andetag och försöka tänka på annat än det som irriterar mig. Jag vet att känslorna jag känner egentligen inte har med den personen att göra och då behöver jag inte projicera mina känslor på den personen, om ni förstår vad jag menar.

-Jag har glasögon och behöver egentligen dem. Japp så är det! Men jag är så dum och envis att jag använder inte dem för jag tycker inte jag ser bra ut i dem. Sen så är det rätt obekvämt med glasögon också. Försöker komma ihåg att ha dem när jag kör bil!

-Jag föddes på påskafton. Det gjorde jag år 2000 men vad jag har kollat upp så lär inte min födelsedag inträffa på påskafton igen vilket är rätt tråkigt.

-Jag älskaaar att prata politik. Det gör jag men jag avskyr när folk inte tycker samma. Lite hyckleri där kanske haha.

-Jag är känslig som tusan. Yes, antingen är jag jääääätteglad eller skiitledsen. Det finns verkligen inget mellanting på mina känslor men det är rätt skönt det med. Sen är jag känslig på andra vis så som att jag lätt skadar mig, att jag har mjölkallergi, ofta blir sjuk och att jag tar åt mig så mycket av vad folk säger och tycker.

-Jag är en väldigt ärlig person. Det är jag och ibland gör det inte bra saker för mig. Jag kommer med största sannolikhet vara ärlig när du frågar om jag gillar din nya tröja. Dessutom om du säger något som gör mig upprörd får du höra det och om du snackar skit om mig och jag får reda på det så blir du ställd mot väggen. Jag är uppfostrad så, det är bättre att va rak men det har också gjort att många kan tycka att jag är "bitchig".

-Jag har jättelätt för att memorera låttexter och glosor men glömmer bort vad du sa, vilken tid jag skulle till doktorn och vad jag åt igår.

-Jag är jätteblyg i början. Ja men verkligen....

Hittade otroligt nog en bild på mig där jag både är blond och har glasögon på datorn.

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Jag är precis som dig: jag måste alltid lyssna på musik, cirka hela tiden av min vakna tid! Samma gäller att vara ärlig och det är som du skriver, kanske inte alltid bra hela tiden! Men hellre ärliga människor än folk som inte vågar stå upp för sig själva och därmed ljuger! Kram!
nouw.com/sabinakj
Emma Engström,
Såå kul att veta mer om dig vännen!! Du är ju så fin som blond ju??! <3
nouw.com/emmaengstrom
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad roligt att få lära känna dig bättre! Vad jobbigt med svag tinitus!Så fin tatuering du har med! Tycker du passar i både blont och brunt faktiskt <3 Jag stör mig också på hur vissa folk äter,hatar när folk smaskar haha! <3
nouw.com/tinafalkestad